Ponedeljek, 09.01.2023

Sprememba plana: Kmalu po začetku zimskih priprav proti avstrijskemu velikanu!

Žuti se bodo prvič letu 2023 zbrali v četrtek ob 16:30 uri in pol ure pozneje na umetni travi v Športnem parku Beltinci opravili uvodno testiranje, s čimer bodo otvorili letošnje zimske priprave. Danes je postalo jasno, da bodo k svojemu zimskemu programu dodali še eno zahtevno tekmo.

Pred dnevi smo z vami delili program zimskih priprav skupaj s pripravljalnimi tekmami, ki jih bodo Beltinčani pretežno opravili doma, kjer imajo na voljo vse potrebne pogoje.

Tako kot poleti, ko so se Beltinčani odlično zoperstavili dubajskemu Al-Nasru (1:1) in ukrajinskemu Dnipru (0:3), je danes postalo jasno, da bodo žuti tudi pozimi k svojemu programu dodali še eno zelo zahtevno pripravljalno preizkušnjo. Kmalu po začetku priprav se bodo namreč pomerili z avstrijskim prvoligašem Austrio Klagenfurt, ki po jesenskem delu sezone zaseda šesto mesto v avstrijski Bundesligi in je na mestih, ki vodijo v ligo za prvaka in se bori za mesta, ki bodo ob koncu sezone vodila v evropska tekmovanja. Točno lokacijo in termin tekme bomo z vami delili naknadno.

Foto: Boštjan Rous