Za maščevanje iz Radencev

Petek, 20.04.2018

Slatina je edina ekipa, ki je v dozdajšnjem delu sezone uspela ugnati Beltince. To se je zgodilo jeseni, ko so Žuti začeli izgubljati stik s samim vrhom.

Še eno težko gostovanje

Petek, 13.04.2018

Po zmagi na vedno neugodnem gostovanju v Ljutomeru, kjer je naša ekipa slavila prvič po sedmih letih, se Žuti še enkrat odpravljajo v goste. Tokrat v Hotizo, k ekipi proti kateri so se naši fantje pošteno namučili že prejšnjo jesen.

Čas za zmeraj neugodno gostovanje

Petek, 06.04.2018

Prejšnji ponedeljek so se fantje, potem ko so ugnali Bogojino, vrnili na zmagovalne tirnice in še vedno upajo na boj za končno prvo mesto. Toda za dosego tega cilja, si spodrsljajev več ne smejo privoščiti.

Novi trener je Zlatko Gabor

Torek, 03.04.2018

Po sporazumni preknitvi sodelovanja z Ferijem Cifrom prejšnji teden, se je vodstvo kluba uspelo dogovoriti s starim znancem beltinške zelenice, Zlatkom Gaborjem.

Prva domača v tem letu

Sobota, 31.03.2018

Po remiju proti Rakičanu prejšnjo nedeljo, se bodo naši fantje tokrat pomerili z Bogojino. Tekma bo zaradi praznikov odigrana v ponedeljek, hkrati bo to prva domača po dolgem času.

Feri Cifer ni več trener

Petek, 30.03.2018

Po nedeljskem neuspehu proti Rakičanu je danes prišlo do spremembe na klopi Žutih. To funkcijo več ne bo upravljal Feri Cifer, ki je bil trener prvega moštva od začetka lanske sezone.

Sklonjenih glav že na prvi preizkušnji

Ponedeljek, 26.03.2018

Spomladanski del se za Žute ni začel po željah. Kljub veliki terenski premoči in ob številnih priložnostih niso uspeli zatresti mreže domačega Rakičana, in tako domov prinesli le točko.

V Rakičan gremo po zmago

Četrtek, 22.03.2018

Po odpovedanem prvem spomladanskem krogu, tokrat vse kaže na to, da se bo prvenstvo vendarle nadaljevalo. Žuti odhajajo na zmeraj težko gostovanje v Rakičan, nekaj besed pred dvobojem je strnil trener Feri Cifer.

Predstava: Tudi norcem ni lahko

Sobota, 17.03.2018

Nogometno društvo Beltinci vas v petek 23.3. vas vabi na ogled komedije "Tudi norcem ni lahko".

Tekme 15. kroga odpovedane

Petek, 16.03.2018

Zaradi slabega vremena so bile tekme 15. kroga 3.SNL vzhod, ki bi morale biti na sporedu ta vikend, odpovedane. Namesto tega bo v soboto odigrana prijateljska tekma proti Nafti.

Za začetek proti Gradu

Četrtek, 15.03.2018

Žuti po dolgem zimskem premoru in po težkih pripravah, na katerih ni manjkalo težav z vremenskimi razmerami, konec tedna vendarle nadaljujejo s prvenstvom. V Športni park prihaja sedmo uvrščena ekipa NK Grad.

Znani so termini pripravljalnih tekem

Četrtek, 25.01.2018

Članska ekipa se bo po dolgem zimskem premoru spet sestala 28. januarja in tako otvorila priprave na spomladanski del sezone. Klub se je že dogovoril za večino prijateljskih tekem, znana sta tudi dva odhoda.

Intervju s predsednikom in trenerjem

Četrtek, 28.12.2017

Ob zaključku leta je Pomurski šport za vse ljubitelje tretjeligaškega nogometa pripravil obsežen intervju z našim predsednikom Marjanom Vöröšem in trenerjem članske ekipe Ferijem Cifrom. Povzetek intervjuja vam ponujamo tudi na naši spletni strani.

Pregled leta 2017

Sreda, 27.12.2017

Ob zaključku iztekajočega se leta, smo se odločili, da opravimo hiter pregled vsega kar se je v njem zgodilo, in se spomnimo na trenutke, ki so zaznamovali leto 2017.

Zadnje dejanje te jeseni

Petek, 17.11.2017

Pred Žutimi je zadnji krog preden se začne zimski premor. Nasproti bo našim fantom stala ekipa ŠNK Radgone, s katero so se srečali že v uvodnem krogu prvenstva.

Spet v igri za naslov

Torek, 14.11.2017

Žuti so tokrat na derbiju kroga v gosteh premagali vodilno ekipo Polane. Za prvim mestom zdaj zaostajajo za 4 točke.

Morda že tekma sezone

Sobota, 11.11.2017

Pred nami je predzadnji krog te jeseni, nasproti nam bo stala edina ekipa s katero se še za zdaj v sezoni nismo pomerili, hkrati gre za prvouvrščeno Polano.

Oslabljeni do točke na derbiju

Ponedeljek, 06.11.2017

Zmeraj zanimiv markovski derbi je tudi tokrat upravičil svoj naziv, saj smo v Športnem parku spremljali napet obračun vse do konca. Žuti so slabše začeli, na koncu pa skoraj uspeli preobrniti izid.

Prvi derbi to sezono

Petek, 03.11.2017

Pred nami je en največjih derbijev v Pomurju. Vsakoletna klasika med Beltinci in Odranci prihaja v ravno pravem času, saj sta obe ekipi pri vrhu, do konca jesenskega dela pa so samo še trije tedni. Obračuni so znani po številnih golih, poleg tega pa je marsikateri tudi že odločil sezono.

Cilji ostajajo enaki

Ponedeljek, 30.10.2017

Pred nami je vroč zaključek jesenskega dela, že to nedeljo v Športni park prihaja drugouvrščena ekipa Odrancev, kar pomeni tudi, da je pred nami tradicionalni sosedski "el classico". Na nekaj vprašanj pred tem obračunom in tudi o včerajšnji zmagi nad Čardo je odgovarjal Luka Ciglarič.