Še dva nova obraza

Torek, 12.06.2018

Po tem, ko se je vodstvo kluba v začetku tedna uspelo dogovoriti s prvima novincema, smo le nekaj dni pozneje še dobili dva nova obraza v Športnem parku. Žuti dres bosta od zdaj naprej nosila igralca, ki sta v prejšnji sezoni nastopala v dresu Odrancev.

Prvi dve okrepitvi

Ponedeljek, 11.06.2018

Čeprav se je sezona pred kratkim končala, pa imajo naše pisarne polne roke dela. Strokovni štab že išče novince, ki bodo klubu pomagali ob uvrstitvi v 2.SNL. Nova člana sta tako postala Žiga Šumak in Patrik Raduha.

Ziko podaljšal pogodbo

Sobota, 09.06.2018

Zlatko Gabor, ki je ekipo prevzel na začetku spomladanskega dela je z Žutimi podaljšal pogodbo in jih bo tako vodil tudi prihodnjo sezono. Odločitev ni bila težka, saj sta bile obe strani zadovoljni s sklenitvijo novega dogovora.

Šampioni prekmurski! Beltinci!

Sreda, 06.06.2018

Žuti so osvojili Bled! Po napeti tekmi so slavili z rezultatom 0:1 in si tako zagotovili drugoligaško vstopnico. Strelec odločujočega zadetka je bil kapetan, Jernej Tkalec, ki je meril v polno v drugem delu povratnega srečanja.

Cilj je jasen: Zmagati kvalifikacije

Petek, 01.06.2018

Pred jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo so svoja pričakovanja z nami delili Jernej Trstenjak, Denis Vöröš ter Luka Ciglarič.

Ogled povratne kvalifikacijske tekme na Bledu

Torek, 29.05.2018

V sredo 6.6. bo organiziran avtobusni prevoz na povratno tekmo kvalifikacij za Drugo ligo, ki bo odigrana na Bledu.

Nasprotnik v kvalifikacijah bo Bled

Sobota, 26.05.2018

Žreb je že prejšnji teden določil, da se bodo Žuti v kvalifikacijah za Drugo ligo pomerili s prvakom 3.SNL center, kateri pa je postal znan komaj danes, ko je bil odigran zadnji krog prvenstva. Lovorike so se veselili igralci NK Bled, ki so doma premagali Zagorje.

Derbi za konec in podelitev pokala

Petek, 25.05.2018

Jutri je pred našo ekipo sklepno dejanje tega prvenstva. Na zadnji tekmi 3.SNL vzhod se bodo pomerili s trenutno drugo uvrščeno ekipo na lestvici in tako opravili "generalko" pred kvalifikacijami za drugo ligo. Po srečanju bo v Športnem parku tudi podelitev pokala za naslov prvaka in pogostitev.

Žuti osvojili naslov prvaka!

Sobota, 19.05.2018

Žuti so po zmagi na derbiju v Odrancih z rezultatom 1:2 osvojili naslov prvaka 3.SNL vzhod!

Markovski derbi morda že za naslov prvaka

Sobota, 19.05.2018

Derbiji med Odranci in Beltinci vedno veljajo za eno najboljših tekem v Prekmurju. Tokrat bo vse skupaj še bolj vroče, saj lahko obračun določi prvaka.

Za povratek na zmagovalne tirnice

Nedelja, 13.05.2018

Po dveh porazih, najprej v prvenstvu, nato še v pokalu, želijo Žuti danes osvojiti vse tri točke in se vrniti na sam vrh lestvice.

Prednost branimo v Črenšovcih

Sobota, 05.05.2018

Danes je na sporedu tekma 23. kroga letošnjega prvenstva, za Žute bo to tudi predzadnje gostovanje v tej sezoni, če izvzamemo pokalno srečanje v sredo. Danes ob 17. uri ekipa gostuje pri Črenšovcih.

Določen datum za nadaljevalnje prekinjene tekme

Petek, 04.05.2018

Organizator tekmovanja je določil datum, ko bo tekma, ki je bila v sredo prekinjena zaradi neurja, odigrana do konca. Preostalih 16 minut tekme bo odigranih v sredo 16.5. ob 18:00 uri.

Nova priložnost za skok na vrh

Sobota, 28.04.2018

Žuti so po menjavi trenerja spet lažje zadihali. Zlatko Gabor je klub prevzel ob zaostanku šestih točk za prvim mestom, ta razlika se je v štirih tekmah stopila na eno samo, in Beltinci so spet odvisni sami od sebe.

Za maščevanje iz Radencev

Petek, 20.04.2018

Slatina je edina ekipa, ki je v dozdajšnjem delu sezone uspela ugnati Beltince. To se je zgodilo jeseni, ko so Žuti začeli izgubljati stik s samim vrhom.

Še eno težko gostovanje

Petek, 13.04.2018

Po zmagi na vedno neugodnem gostovanju v Ljutomeru, kjer je naša ekipa slavila prvič po sedmih letih, se Žuti še enkrat odpravljajo v goste. Tokrat v Hotizo, k ekipi proti kateri so se naši fantje pošteno namučili že prejšnjo jesen.

Čas za zmeraj neugodno gostovanje

Petek, 06.04.2018

Prejšnji ponedeljek so se fantje, potem ko so ugnali Bogojino, vrnili na zmagovalne tirnice in še vedno upajo na boj za končno prvo mesto. Toda za dosego tega cilja, si spodrsljajev več ne smejo privoščiti.

Novi trener je Zlatko Gabor

Torek, 03.04.2018

Po sporazumni preknitvi sodelovanja z Ferijem Cifrom prejšnji teden, se je vodstvo kluba uspelo dogovoriti s starim znancem beltinške zelenice, Zlatkom Gaborjem.

Prva domača v tem letu

Sobota, 31.03.2018

Po remiju proti Rakičanu prejšnjo nedeljo, se bodo naši fantje tokrat pomerili z Bogojino. Tekma bo zaradi praznikov odigrana v ponedeljek, hkrati bo to prva domača po dolgem času.

Feri Cifer ni več trener

Petek, 30.03.2018

Po nedeljskem neuspehu proti Rakičanu je danes prišlo do spremembe na klopi Žutih. To funkcijo več ne bo upravljal Feri Cifer, ki je bil trener prvega moštva od začetka lanske sezone.