Torek, 28.05.2024

Danes trije podpisi pogodb: Del strokovnega štaba ostajata Krauthaker in Gumzar, Moćić bo še naprej branil mrežo Beltincev!

V današnjem popoldnevu je vodstvo kluba doseglo podaljšanje pogodbe tudi z obema sodelavcema glavnega trenerja Damjana Gajserja - še naprej mu bosta pomagala pomočnik Blaž Krauthaker ter trener vratarjev Dejan Gumzar. Slednji bo tudi v sezoni 2024/25 sodeloval s Stefanom Moćićem, ki prav tako ostaja trener Beltincev.

Beltinčani se v šesto zaporedno sezono v 2. SNL podajamo z istim strokovnim kadrom kot smo zaključili minulo. Že pred dnevi je vodstvo kluba naznanilo nadaljevanje sodelovanja z glavnim trenerjem Damjanom Gajserjem, danes pa je postalo jasno, da bosta njegova najtesnejša sodelavca še naprej ostala Blaž Krauthaker in Dejan Gumzar. Prav tako se nadaljuje sklepanje dogovorov z igralci - po Luki Sočiču je danes nadaljnjo zvestobo Beltincem obljubil vratar Stefan Moćić.

Stefan Moćić, vratar: “Vesel sem, da klub zaupa vame in da bom mrežo Beltincev branil tudi v prihodnji sezoni.”

Blaž Krauthaker, pomočnik: "Veseli me, da bomo skupaj nadaljevali po začrtani poti. Hkrati se zahvaljujem vodstvu kluba za njihovo zaupanje."

Dejan Gumzar, trener vratarjev: ”Z današnjim podpisom pogodbe za sezono 2024/25 se zahvaljujem vodstvu kluba za podaljšanje sodelovanja. Prepričan sem, da bomo člani strokovnega štaba in igralci s trdim delom, motivacijo in predanostjo dosegli zastavljene cilje kluba in želje navijačev.”

Foto: Boštjan Rous