Sreda, 22.05.2024

Pogodba podpisana: Damjan Gajser bo tudi v sezoni 2024/25 glavni trener Beltincev!

Včeraj pozno zvečer se je upravni odbor kluba sestal z glavnim trenerjem Damjanom Gajserjem in sklenil, da obe strani nadaljujeta skupno zgodbo tudi v prihodnje. Damjan Gajser bo tako na klopi Beltincev sedel še četrto zaporedno sezono, nova pogodba ga bo vezala do konca sezone 2024/25.

Foto: Boštjan Rous

Trener članske ekipe Damjan Gajser je včeraj zvečer sklenil novo pogodbo, ki ga bo na beltinski klopi vezala tudi v sezoni 2024/25.

Tadej Apatič, športni direktor: ”Zadovoljni smo, da lahko že takoj po zaključku najuspešnejše sezone novonastalega kluba, naznanimo, da smo podaljšali sodelovanje z trenutnim trenerjem Damjanom Gajserjem. To je samo pokazatelj, da klub in trener še vedno delita isto vizijo. Obdobje sodelovanja zadnjih treh let želimo še nadgraditi. Veliko stvari smo v času dosedanjega trenerja dvignili na nivo profesionalizma, zavedamo pa se da so tukaj še rezerve in ravno zaradi tega nam motivacije z obeh strani ne manjka. Prepričan sem, da lahko letošnji rezultat presežemo kar bi pomenilo osvojitev državnega prvenstva in s tem ciljem se bomo tudi podali v novo sezono.”

Damjan Gajser, glavni trener: “Ob podaljšanju pogodbe lahko povem, da sem vesel, da motivirani nadaljujemo na skupni poti, polni ambicij in želni uspehov.”