Sreda, 10.08.2016

V nedeljo gre zares

Vse prestopne aktivnosti so končane, klub sta okrepila še Mitja Mauko in Denis Kolarič. Sledijo tri pomembne domače tekme.

Tik pred začetkom uradnih tekem, smo dobili še dva nova člana. Kot smo že poročali, je bil klub v lovu za dodatnim napadalcem. Ta teden je postalo jasno, da je to postal Mitja Mauko. Ta se je v klub preselil iz NK Veržeja, pred tem pa je do leta 2013 igral za murskosoboško Muro 05. Za Veržej je v pretekli sezoni v drugi ligi zbral 24 nastopov. Poleg tega pa je klub okrepil še en napadalec in sicer 19 letni Denis Kolarič iz Radgone. Denis je bil v lanski sezoni najboljši strelec 1. mladinske lige MNZ Murska Sobota, kjer je zadel kar 31-krat. S temi okrepitvami, so tudi uradno zaključene vse prestopne aktivnosti.

Trener Cifer bo v jesenskem delu imel na razpolago 23 igralcev. Zelo se pozna delo trenerja, saj igralci trdo delajo ter zelo dobro napredujejo in delujejo kot homogena ekipa. Po poškodbi se počasi vračajo Smodiš, Botjak in Kosi, ki so že začeli trenirati z ekipo. Kmalu bi se naj treningom priključil še Krajnc. Edini, ki še ni na red, je že dlje časa poškodovani Pavel, ki pa uspešno prestal operacijo in upamo, da se bo kmalu vrnil.

V nedeljo je na sporedu prvo uradno dejanje v tej sezoni. In sicer bo ob 17:00 uri v Športnem parku odigrama zaostala tekma finala pokala MNZ iz prejšnje sezone, proti ekipi Bogojine, katera bo letos tudi zaigrala v 3.SNL vzhod. Z zmago bi tako dodali še eno lovoriko k odlični lanski sezoni.

Tri dni pozneje, v sredo 17.8. bo v Športnem parku odigrana tekma prvega kroga pokala NZS. Nasprotnik bo prvoligaška ekipa Aluminija iz Kidričevega.

Konec naslednjega tedna bo pa nato odigran prvi krog 3.SNL vzhod. Naša ekipa bo prvenstvo začela v nedeljo 21.8. s tekmo proti Polani.

V enem tednu bomo tako v Športnem parku imeli možnost spremljati kar 3 tekme. Vse zveste navijače vabimo, da se udeležijo teh tekem v čim večjem številu.