Četrtek, 12.05.2016

Prvaki 3.SNL vzhod!

Po zmagi proti Gradu so Žuti, tako tri kroge pred koncem osvojili naslov prvaka 3.SNL vzhod. Žreb nam je v dodatnih kvalifikacijah dodelil prvaka 3.SNL zahod.

Po zmagi proti Gradu so Žuti, tako tri kroge pred koncem osvojili naslov prvaka 3.SNL vzhod. Strelci zadetkov za Beltince so bili Tkalec, Sreš in Krauthaker.

Žreb za popolnitev 2.SNL nam je namenil prvaka 3.SNL zahod. Potencialni nasprotniki so Ajdovščina, Jadran Dekani in Brda. Trenutno najbolje kaže Ajdovščini, ki ima tri kroge pred koncem prvenstva 4 točke prednosti pred Jadranom. Prva tekma bo 4.6. na Primorskem, povratna pa 8.6. v Beltincih. O točnih urah boste naknadno obveščeni.

Vsi navijači vabljeni še na preostali dve domači tekmi. To nedeljo igramo ob 17:30 proti Polani.

Naslednjo soboto (21.5.) igramo proti Ljutomeru, kar je hkrati tudi zadnja domača tekma v tej sezoni. Po koncu tekme bo potekala slavnostna podelitev za osvojen naslov prvaka ter slavje skupaj z predstavniki kluba in igralci.

Od petka naprej bodo voljo tudi majice šampionske sezone 2015/2016. Majice bo možno dobiti v klubskih prostorih ali pa na domačih tekmah.