Četrtek, 15.08.2024

Ikenna pred gostovanjem pri Rudarju: "V Velenje odhajamo samozavestni, da v beltinsko šumo vrnemo vse tri točke!"

Zahtevni uvodni teden v novo sezono zaključujemo z gostovanjem v Velenju. Beltinski načrt zaenkrat uspeva - žuti smo zmagovalno krenili tako v prvenstvo kot v pokal, sedaj pa nas čaka nova zahtevna naloga. V soboto zvečer nas pod reflektorji Mestnega stadiona Ob jezeru čaka obračun z velenjskim Rudarjem.

Foto: Boštjan Rous

"Po zahtevni tekmi proti Brinjam, kjer smo uspeli vzeti vse tri točke, nas sedaj čaka obračun z Rudarjem. V Velenje odhajamo samozavestni, pripravljeni na izziv in željni boriti se vseh devetdeset minut, da v beltinsko šumo vrnemo vse tri točke," pravi Igwe Ikenna Divine, poletni prišlek iz Fužinarja, v dresu katerega je v lanski sezoni že uspel zatresti mrežo velenjskih knapov: "Res je, v lanski sezoni sem jim dosegel zadetek, toda to sedaj ni pomembno. Tekma zagotovo ne bo lahka, saj je prav vsaka zahtevna. Videli smo, da so prejšnji konec tedna vzeli točko Gorici ter pokazali, da so kakovostna ekipa. Za nas je pomembno le, da se bomo borili kot ekipa in potem lahko upamo na nove tri točke."

Ikenna je prvi Nigerijec v zgodovini beltinskega kluba. Po nekaj preživetih tednih v Prekmurju je strnil svoje občutke: "Atmosfera v klubu je zelo pozitivna. V Beltincih se počutim zelo dobro, saj sem bil takoj ob prihodu odlično sprejet s strani kluba, trenerjev, soigralcev in tudi navijačev."

Tekma v Velenju se bo v soboto, 17. 8. 2024 pričela ob 20:15 uri. Nogometna zveza Slovenije bo poskrbela za neposredni prenos tekme, ki si ga boste lahko ogledali tudi na naši spletni strani.