Torek, 02.07.2024

Prestopne dejavnosti se nadaljujejo: Težački se vrača med žute, v Beltincih tudi dva nova obraza

Vodstvo kluba je kmalu po pričetku priprav doseglo dogovor s še dvema novincema. V Beltince se iz Zagreba seli 23-letni centralni branilec Filip Peranić, za katerega bo to prvi skok na tuje, iz lendavske Nafte 1903 pa prihaja 20-letni vezist Jan Rajh, ki je v preteklosti igral za mlajše selekcije Maribora. Jutri se bo treningom pridružil tudi Ivan Težački, kateri se vrača na posojo s strani Varaždina še za eno sezono.

Foto: Boštjan Rous

Filip Peranić: “Klubu se zahvaljujem za ponujeno priložnost in izkazano zaupanje. Veselim se, da bom imel priložnost obleči žuti dres in dati vse od sebe na igrišču. Verjamem v ekipo in v doseganje uspehov, ki nas čakajo!”

Jan Rajh: “Z velikim veseljem in ponosom se pridružujem Beltincem, katerim se zahvaljujem za topel sprejem. Navdušen sem nad energijo, organiziranostjo in strastjo, ki je prisotna v klubu. Komaj čakam, da skupaj z novimi soigralci na igrišču spišem nove zgodbe o uspehu. Obljubljam, da bom dal vse od sebe."

Ivan Težački: “Veselim se povratka v Beltince! Verjamem, da bomo v novi sezoni izpolnili zadane cilje - to je borba za vrh lestvice in napredovanje v prvo ligo.”