Petek, 21.06.2024

Velika okrepitev pred naslednjo sezono: V Beltince prihaja Stjepan Oštrek!

Stjepan Oštrek je žuti! Eden najboljših igralcev druge lige v zadnjih sezonah (143 tekem, 48 zadetkov) se iz lendavske Nafte 1903 seli v beltinsko šumo.

Foto: Jure Zauneker

Stjepan Oštrek je 27-letni vezist iz sosednje Hrvaške, ki pa v Sloveniji igra že od sezone 2017/18. Svoje prve nogometne korake je delal v nogometni šoli Varaždina, od koder se je preselil h kadetom Slavena iz Belupa in pozneje k mladincem italijanske Catanie. Na članskem odru se je najprej predstavljal v domovini, kjer je igral za Koprivnico, Slaven Belupo, Varaždin in Medjimurje, nato pa se je leta 2017 preselil v Lendavo. Za Nafto 1903 je v 2. SNL zbral 143 nastopov na katerih je dosegel 48 zadetkov. V obdobju, ko je bil član Nafte 1903 se je dvakrat odpravil tudi na prvoligaške zelenice - zaigral je v dresu madžarskega ZTE in slovenskega Kopra.

V minuli sezoni drugi strelec lige in eden izmed ključnih členov lendavske ekipe, ki je napredovala v 1. SNL se sedaj seli v Beltince!

Stjepan Oštrek: "Najprej bi se rad zahvalil predsedniku in športnemu direktorju za izkazano zaupanje. Moram priznati, da smo se zelo hitro uspeli dogovoriti. Zelo sem srečen, da sem postal novi igralec Beltincev in prepričan sem, da bomo s trenerjem Gajserjem uresničili vse zadane cilje v novi sezoni."