Sobota, 15.06.2024

Prvi odhod iz beltinski šume: V Gorico se po 5 letih igranja v Beltincih seli Luka Pihler!

Po nekaj podaljšanjih pogodb je danes prišlo tudi do prvega odhoda iz beltinske šume. Luka Pihler se je odločil, da je čas za nov izziv in bo v prihodnji sezoni nastopal za Gorico.

Luka Pihler zapušča žute. Strelec štirih prvenstvenih zadetkov v minuli sezoni bo odslej igral za Gorico.

Po dolgih pogovorih je 26-letnik sklenil, da je čas za novo poglavje v karieri in da bo po 5 sezonah v beltinski šumi odslej nastopal za konkurenta v drugoligaški skupščini.

Pihi, hvala za vse in srečno!

Luka Pihler: “Najprej moram povedati, da to pišem s težkim srcem, saj smo v Beltincih skupaj preživeli res veliko lepega v 5 letih. Najprej bi se rad zahvalil predsedniku Janezu Brezniku, športnemu direktorju Tadeju Apatiču in bivšemu predsedniku Marjanu Vöröšu, ki so v meni videli nekaj več in me pripeljali v Beltince. Posebej bi se rad zahvalil tudi trenerju Damjanu Gajserju, ki je v meni videl potencial, mi dal pravo priložnost in mi zaupal. Zahvalil bi se seveda tudi vsem soigralcem, ki sem jih imel v teh krasnih 5 letih in sem vesel ter ponosen, da smo bili res povezani kot bratje in prava ekipa. Zahvalil bi se tudi vsem delavcem, ki kakorkoli pomagajo v klubu. Na koncu bi se pa še enkrat zahvalil tudi vsakemu navijaču posebej za vsako spodbudno besedo in navijanje pa tudi za kakšno kritiko. Vedno bom navijal za žute in upam, da se bomo skupaj borili za vrh druge lige.”