Ponedeljek, 17.06.2024

Napad žutih je okrepil 20-letni Nigerijec: Divine Igwe Ikenna bo po dokazovanju v Fužinarju odslej zabijal v beltinski šumi!

Vodstvo kluba je danes sklenilo dogovor z novim napadalcem. Beltinčanom se je pridružil 20-letni Nigerijec Divine Igwe Ikenna, ki je v minuli sezoni zabijal tako za člansko kot tudi mladinsko ekipo Fužinarja, kateri je pomagal do uvrstitve v prvo ligo. Odslej se bo dokazoval pod taktirko Damjana Gajserja. Skupaj z njim se iz Fužinarja seli še Jan Patrik Gabrovec.

Foto: Boštjan Rous

Divine Igwe Ikenna je 20-letni napadalec iz Nigerije, ki je v Slovenijo prišel pred dobrim letom dni. Sprva je podpisal za Celje, kamor je prišel iz malo znanega kluba Campos Football Club, nato se je pol leta kasneje preselil na Koroško, kjer je v minuli sezoni opozoril nase v dresu Fužinarja. V prvenstvu je na 29 tekmah zbral 7 zadetkov ter 5 asistenc, v Pokalu Union je na dveh tekmah dosegel tri zadetke, občasno pa je nastopal tudi za mladinsko ekipo Fužinarja, za katero je na 14 tekmah dosegel 14 zadetkov v 2. SML ter pomagal soigralcem ob uvrstitvi v 1. SML.

Divine Ikenna: "Zelo sem zadovoljen, da smo sklenili dogovor ter da bom postal del Beltincev. V bližajoči se sezoni si želim predvsem napredovati in zrasti kot igralec ter Beltincem pomagati z zadetki ter asistencami, da bi dosegli začrtane cilje."'

Divine, dobrodošel!

Skupaj z njim se bo iz Koroške preselil tudi Jan Patrik Gabrovec, ki bo okrepil levi bočni položaj žutih. Hitronogi 20-letnik se po dokazovanju v Krki in Fužinarju seli med vrste Beltinčanov.

Jan Patrik Gabrovec: “Zelo sem zadovoljen da sem nov član Beltincev. V novi sezoni si želim po najboljših močeh pomagati ekipi za čim višjo uvrstitev v ligi in napredovati kot igralec ter tudi kot oseba.”

Jan, dobrodošel!