Ponedeljek, 04.03.2024

Leban po prvencih v žutem dresu: "Občutki ob dveh zadetkih so bili odlični, saj sem ekipi pomagal priti nazaj na prvo mesto"

Po tekmi v Tolminu smo se pogovarjali s strelcem obeh zadetkov Denisom Lebanom, ki je spomladi zablestel takoj ob povratku po poškodbi. Mladinec iz Vojnika, ki se je v beltinsko šumo preselil minulo poletje je v jesenskem delu sezone bil ključni igralec naše selekcije U19, sedaj pa vedno bolj nase opozarja tudi na članskem nivoju.

"Na zahtevni tekmi nam je uspelo obrniti rezultat in priti do zaslužene zmage. Tekma je bila težka predvsem zaradi terena, ki nam ni dopuščal veliko igre. Toda z borbenostjo, željo, karakterjem in navsezadnje kvaliteto nam je uspelo domov prinesti vse tri točke. Včerajšnja tekma mi pomeni veliko, saj sem po krajši odsotnosti zaradi poškodbe znova dobil priložnost za igro. Hvaležen sem trenerju za zaupanje."

Občutki ob zadetkih so bili odlični, saj sem pomagal ekipi priti nazaj na prvo mesto, kamor mislim, da tudi spadamo. Upam, da bo takšnih trenutkov čim več in da bomo uspeli uresničiti želene cilje ter zadržati vodilni položaj," je po včerajšnji zmagi povedal junak srečanja Denis Leban, ki je dosegel svoja prva članska zadetka, dan pred tem pa se je vpisal med strelce tudi v dresu mladinske ekipe NŠ Aluvar Beltinci.