Torek, 27.02.2024

Černe pred potjo v Tolmin: "Vsi nestrpno pričakujemo prvo prvenstveno tekmo!"

Zimske priprave gredo h koncu, žuti smo vstopili v zadnji teden pred prvim spomladanskim izzivom. Pred nedeljsko potjo na najdaljše gostovanje v sezoni smo se pogovarjali z novincem v ekipi Gašperjem Černetom.

”V novem okolju zelo uživam. Je točno to, kar sem potreboval,” je uvodoma priznal 20-letni napadalec, ki se je sredi zime preselil na posojo s strani Domžal.

V beltinski šumi se je dobro znašel že na pripravljalnih tekmah, kjer je uspel zatresti mreži Poleta in St. Anne, nekajkrat pa je nevarno zapretil tudi na generalki proti Fužinarju: ”Kar se tiče priprav lahko povem, da smo jih oddelali tako kot je treba in iz posamezne tekme izvlekli pozitivne stvari, ki nam bodo prišle prav v prvenstvu. Tekom zimskih priprav smo imeli tudi kar nekaj smole s poškodbami, a se igralci počasi vračajo in bodo dodana vrednost k ekipi.”

”Mislim, da vsi nestrpno čakamo prvo prvenstveno tekmo, katera bo najbolj pomembna, podobno kot tudi pokalna, ki sledi le nekaj dni po gostovanju v Tolminu. Kar se pa tiče naših ciljev, ti ostajajo takšni kot zmeraj. Torej, da ciljamo visoko, ker imamo to kvaliteto," je še zaključil Gašper Černe.