Sreda, 31.01.2024

Janez Breznik ostaja predsednik kluba, člani kluba so potrdili upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinsko komisijo za mandat 2024-2028

Danes je v prostorih gasilskega doma Beltinci potekal volilni občni zbor članov kluba, ki so potrdili nov mandat dozdajšnjemu predsedniku g. Janezu Brezniku ter sestavo upravnega in nadzornega odbora ter disciplinske komisije kluba.

Na današnjem volilnem občnem zboru članov kluba je dozdajšnji predsednik g. Janez Breznik predstavil poročilo o delu v letu 2023 ter predlog programa dela za leto 2024. Člani kluba so predhodno sprejeli spremembo statuta, po kateri se število članov upravnega odbora spremeni na vsaj 5, od katerih je eden predsednik in eden podpredsednik.

Člani kluba so na volilnem občnem zboru potrdili nov mandat dozdajšnjemu predsedniku g. Janezu Brezniku, za člane upravnega odbora pa so bili izvoljeni Alojz Zadravec, Robert Tratnjek, Uroš Tratnjek, Tadej Apatič, Luka Sobočan in Marjan Vöröš. V nadzornem odboru bodo Slavko Horvat, Gorazd Erjavec in Alojz Slokan, disciplinsko komisijo pa sestavljajo Marko Močnik, Ivica Filipič in Marko Vöröš. Mandat začne teči z dnem 1. 2. 2024 in traja do 31. 1. 2028.