Ponedeljek, 15.01.2024

Prvi vtisi ob prihodu mladinskega reprezentanta: "Fasciniran sem nad tem, kako so mi predstavili klub, pripravljen sem trdo delati, da izpolnimo zastavljeni cilj!"

Gašper Černe je skupaj s povratnikom v beltinsko šumo Tarikom Bagolo danes po podpisu pogodbe že opravil prvi trening pod vodstvom Damjana Gajserja in hkrati opisal občutke ob prihodu v Prekmurje.

"Za Beltince sem se odločil, saj sem slišal ter videl veliko dobrega, bodisi v igri, bodisi v delu z mladimi, ki v igri napredujejo. Zavedam se, da je to eden izmed klubov v Sloveniji, ki ima jasno zastavljen cilj, ki ga želi doseči in konkretne rešitve, da bo to tudi dosegel. Poleg tega se moramo zavedati, da klub in igralci ne obstajajo, če nimajo ob sebi podpore navijačev, ki v tem klubu ne manjkajo in svojo zvestobo na tekmah in izven njih vedno pokažejo. Vem, da je to še ena stopnička višje v mojem življenju, ki me bo pripeljala še do boljše osebe. Od sebe pričakujem, da bom pokazal zvestobo klubu in pripomogel, da bomo skupaj kot ekipa zmagovali in neprestano izboljševali svoje rezultate. Vsi smo skupaj, smo ena velika družina. Ta ekipa je v tej sezoni vložila že veliko truda in to lahko tudi vidimo po njihovih rezultatih ter uvrstitvi na lestvici. Verjamem, da si zaslužimo priti v prvo ligo, za kar sem pripravljen trdo delati, da se s tem prikažem v najboljši luči, kar se tudi od mene pričakuje. Navdušen sem nad klubom, predstavniki, vodstvom in seveda z mojo ekipo. Fasciniran sem nad tem, kako so mi predstavili sam klub in mesto Beltince. Všeč mi je, da je tukaj življenje preprosto in sproščeno. Okolje, v katerem sem trenutno je zame mirno in iskreno to tudi trenutno potrebujem. Še enkrat bi poudaril, kar se tiče soigralcev in osebja kluba, lahko samo pohvalim, kako so me sprejeli z odprtimi rokami, mi bili na razpolago za kakršnokoli vprašanje in kar je najbolj važno, da delujejo kot ena velika družina, ki si vedno stoji ob strani," je ob prihodu dejal 19-letni napadalec žutih.