Četrtek, 11.01.2024

Začele so se zimske priprave: Uvodnega testiranja se je udeležilo 22 igralcev

Glavni trener Damjan Gajser je danes s svojimi sodelavci prvič v novem letu pozdravil igralce, ki so na uvodni dan zimskega pripravljalnega obdobja opravili testiranje. Naslednji trening sledi jutri, v času priprav pa je planiranih šest prijateljskih tekem, o čemer smo že poročali.

Foto: Boštjan Rous

Uvodna beseda je ob 16:30 uri v domači slačilnici pripadla predsedniku kluba g. Janezu Brezniku, nakar sta igralce pozdravila še športni direktor Tadej Apatič in glavni trener Damjan Gajser. Po predstavitvi ciljev za spomladanski del sezone so se igralci podali na igrišče z umetno travo, kjer so opravili test zmogljivosti, v katerem se je tokrat najbolj izkazal Denis Leban. Pred pričetkom ogrevanja so za popestritev poskrbeli tudi domači navijači, ki so ob navijanju pripravili ognjemet in s tem pozdravili igralce ob vrnitvi v beltinsko šumo.

Uvodnega testiranja se je udeležilo 22 igralcev: Stefan Moćić, Gašper Vodeb, Blaž Baligač, Vito Štrakl, Ivan Težački, Alan Kaučič, Žan Črnko, Sergej Ščančar, Andrej Trajber (mladinec), Luka Sočič, Marin Rantaša, Henrik Nerguti, Bruno Bujan, Maks Zorman, Denis Leban, Luka Pihler, Nenad Ignjič, Nejc Slokan, Tian Kosi, Robert Čakš, Jan Bruno Kralj in Adis Emruli. Zaradi bolezni je manjkal kapetan Domen Zver, zaradi poškodbe pa Amadej Trbežnik.