Ponedeljek, 15.01.2024

Iz rumenega v žuto: V beltinsko šumo se iz Domžal seli napadalec Gašper Černe

Po odhodu Filipa Kosića je strokovni štab hitro reagiral in pripeljal zamenjavo, ki bo spomladi skrbela za zadetke v nasprotnikovih mrežah. Na posojo s strani prvoligaša iz Domžal se seli napadalec Gašper Černe.

Gašper Černe je 19-letni napadalec, ki ima kljub rosnim letom že kar nekaj izkušenj z igranjem na članskem nivoju. V Prvi ligi Telemach je debitiral z 16 leti in v dresu Domžal zbral 13 nastopov ter se vpisal med strelce proti soboški Muri. Vmes, ko je bil sezono in pol na posoji v Dobu pa je v drugoligaški druščini na 36 tekmah dosegel 13 zadetkov, dva tudi v mrežo Beltincev. 19-letnik ima v tej sezoni tudi še pravico nastopa za mladinsko ekip - v 1. SML je v tej sezoni v dresu Domžalčanov na 5 tekmah dosegel dva zadetka.

Černe je bil tudi član vseh mlajših reprezentanc. Za reprezentanco U15 je zbral 9 nastope, na katerih je dosegel štiri zadetke, za U16 je na osmih tekmah dosegel en zadetek, za selekciji U17 ter U18 je zbral po en nastop, v mladinski selekciji pa ima zbranih 14 nastopov ter pet zadetkov.

Gašper, dobrodošel med žutimi!