Sreda, 27.12.2023

Znan je plan zimskega pripravljalnega obdobja, člani se na delo vračamo 11. januarja

Glavni trener Damjan Gajser je skupaj s strokovnim štabom pripravil plan dela med zimskim pripravljalnim obdobjem. Žuti se na igrišče vračamo 11. januarja, v času do prve prvenstvene tekme pa je zaenkrat v planu pet pripravljalnih obračunov.

Foto: Boštjan Rous

Člansko moštvo se bo v beltinski šumi prvič v novem letu zbralo 11. januarja, ko bo na sporedu uvodno testiranje pred začetkom zimskih priprav, ki bodo trajale do 2. marca 2024, ko je na sporedu prvo spomladansko kolo (žuti se bomo odpravili na gostovanje v Tolmin). V vmesnem obdobju je zaenkrat potrjenih pet pripravljalnih srečanj. Uvodoma se bomo odpravili na gostovanje v Radomlje, kjer nas bo gostil tamkajšnji prvoligaš, za tem sledita dvoboja s hrvaškima tretjeligašema Vartekom iz Varažina ter Poletom iz svetega Martina, avstrijskim tretjeligašem St. Anno ter za konec generalka s koroškim Fužinarjem. Vse tekme razen uvodne bodo predvidoma odigrane na domačih tleh. O spremembah, lokacijah in urah vas bomo obveščali sproti.

Moštvo trenerja Damjana Gajserja so doslej kot smo že poročali zapustili Gal Dvoršak, Jure Kokol in Staš Popijal, prvi novinec pa je Žan Črnko.

Pripravljalne tekme v zimskih pripravah 2024: