Torek, 29.09.2015

ND Beltinci 4-1 NK Rakičan

Nova zmaga, tokrat že sedma zaporedna, tokrat so porazili še Rakičan (4-1). Žuti v tej sezoni še vedno niso oddali točk.

ND Beltinci 4-1 NK Rakičan

Strelci: Tkalec, Botjak, Hartman, Pavel

Tokrat je v Športni park prišla 12. uvrščena ekipa v ligi in Žuti so spet bili v vlogi favoritov, kar so naposled spet opravičili.

Že v prvih minutah se je videla prevlada na igrišču, prvič je pa gol tokrat padel v 16. minuti, ko je Jernej Tkalec povedel svojo ekipo v prednost.

Domačini so pred bučno publiko še naprej pritiskali in v 29. minuti je po samostojnem prodoru zadel Mitja Botjak, ki se je spet izkazal kot prava okrepitev za to sezono. Na zanimivem srečanju pa ni šlo brez manjšega incidenta, ko je bil v 44. minuti izključen Marko Smodiš. Smodiš je prejel drugi rumeni karton zaradi domnevnega simuliranja, in zato dobil kazen, ki je razjezila domače (zaradi protestiranja je bil z rumenim kartonom kaznovan tudi Dejan Sreš).

V drugem delu igre se je začelo podobno kot v prvem. V 53. minuti je Jan Hartman izkoristil napako gostov in Beltince popeljal v vodstvo s 3:0. Častni zadetek in kanček upanja je za Rakičan v 60. minuti zabil Dušan Pranj.

V zadnji minuti tekme je vse skupaj zapečatil Timotej Pavel, ki je z natančnim strelom ukanil gostujočega vratarja.

Beltinci: Kuzma; Horvat, Kosi, Zlatar, Horvat; Sreš, Šnajder, Smodiš, Botjak (Virag); Maroša (Pavel), Tkalec (Krauthaker).