Torek, 04.07.2023

Vodeb okrepil obrambo, Štrakl podaljšal pogodbo, Hari se poslavlja

V tem tednu so se zgodili še trije kadrovski premiki v beltinski šumi. Danes se je kadru Damjana Gajserja pridružil branilec Gašper Vodeb, po koncu posoje je polnopravi član žutih postal Vito Štrakl, Luka Hari pa se po dveh sezonah poslavlja od Beltinec.

Gašper Vodeb je 20-letni centralni branilec, ki je svojo člansko pot po zaključeni nogometni šoli v Celju, pričel tamkajšnjem prvoligašu. V dresu grofov sicer ni nastopil, je pa bil pri 17 letih del članskega moštva na nekaterih tekmah v sezoni 2020/21. V spomladanskem delu je nato nastopil na 7 tekmah 2. SNL za Šmartno, naslednjo sezono pa se je preselil v ljubljanski Bravo, kjer je preživel zadnji dve sezoni in v prvoligaški druščini zbral 7 nastopov, v pokalu Union pa 2. Izkazal se je predvsem na obračunu z Britofom, ko se je trikrat vpisal med strelce. Talentirani branilec se je sredi letošnjega poletja odločil, da se bo v prihodnje skušal dokazati v beltinski šumi in tako se je včeraj že priključil treningom našega članskega moštva.

Gašper, dobrodošel!

Še pred prihodom Vodeba pa je klub nadaljnji dogovor dosegel tudi z Vitom Štraklom, ki je bil minulo pomlad posojen v Beltince s strani Mure, sedaj pa je postal polnopravi član žutih. Na drugi strani pa se od beltinskega Športnega parka poslavlja Luka Hari, ki je v zadnjih dveh sezonah zbral 21 uradnih nastopov in se podpisal pod tri zadetke.

Luka, hvala za vse in srečno!