Sobota, 24.06.2023

Kaučič: "Tekma z Muro je vedno derbi, želimo se predstaviti v najboljši luči"

Za beltinskimi nogometaši je prvi teden treningov, s katerimi so otvorili poletne priprave za sezono 2023/24. O prvih vtisih in pričakovanjih pred prvo pripravljalno tekmo z Muro smo se pogovarjali z Alanom Kaučičem.

Foto: Boštjan Rous

Igralci so pod vodstvom glavnega trenerja Damjana Gajserja v preteklih dneh izpeljali uvodno testiranje in štiri treninge, po prosti nedelji pa bodo vse misli usmerjene proti sredinemu prvemu testu v pripravljalnem obdobju. Ne glede na to, da bo šlo zgolj za uvodno pripravljalno srečanje, ima prekmurski derbi z Muro vedno svoj naboj in tudi tokrat ne bo nič drugače. Obračun, ki se bo pričel v sredo, 28. 6. 2023 ob 18:00 uri, bo odprt za javnost, kar pomeni, da boste prvič na delu videli nekatere nove obraze, ki se v zadnjih dneh dokazujejo v beltinski šumi. Zaradi povečanega zanimanja za tekmo, vas naprošamo, da se v izogib gneči na vhodu, na tekmo odpravite nekaj minut prej kot ponavadi.

"Priprave potekajo po planu. Na treninge smo se vrnili pripravljeni in motivirani, da še izboljšamo rezultate iz lanske sezone. Ne glede na to, da bo sredina tekma zgolj prijateljska, je tekma z Muro derbi in tako kot vsakič, se bomo tudi tokrat želeli predstaviti v najboljši luči. Čeprav bo to prva tekma v poletnih pripravah, bo to že dober test za nas," je dejal beltinski branilec.