Sreda, 31.05.2023

Tudi v prihodnje z istim glavnim trenerjem: Damjan Gajser bo na klopi žutih še tretjo zaporedno sezono

Ob izteku meseca maja je postala jasna tudi usoda Damjana Gajserja, ki je danes v večernih urah v klubskih prostorih dosegel dogovor o nadaljevanju sodelovanja z beltinskim drugoligašem.

Damjan Gajser se je na klop Beltinčanov preselil junija 2021 in z žutimi doslej oddelal dve drugoligaški sezoni. V sezoni 2021/22 je po odličnem jesenskem delu ob številnih objektivnih razlogih članska ekipa prvenstvo končala zgolj na 12. mestu, minulo sezono 2022/23 pa je na čelu z glavnim trenerjem Gajserjem skozi vseh 30. krogov držala stik s samim vrhom ligaške razpredelnice in prvenstvo zaključila na visokem petem mestu, kar je hkrati najboljši uspeh žutih v mlajši zgodovini novoustanovljenega kluba.

Vodstvo kluba se je danes zvečer z glavnim trenerjem dogovorilo, da se medsebojno sodelovanja nadaljuje tudi v sezoni 2023/24. Ob tem pa je postalo jasno tudi, da se z mesta pomočnika trenerja poslavlja Luka Ivanič, ki je bil del strokovnega štaba eno leto. Luki se zahvaljujemo za njegov doprinos in mu želimo veliko sreče na nadaljnji trenerski poti!