Nedelja, 05.03.2023

Dva zadetka Grobelnika dovolj za slavje na najdaljšem gostovanju v sezoni

Beltinčani smo se za uvod v spomladanski del sezone podali na gosrovanje v Bilje in po dolgih štirih letih in pol prišli do zanesljive zmage nad domačimi črno-belimi. Za žute se je že v prvem polčasu pod dva zadetka podpisal Gal Grobelnik. Naša članska zasedba je tako pred prvo domačo tekmo v letu 2023 ohranila visoko mesto na prvenstveni razpredelnici.

Sobota, 4. 3. 2023, V Dolinci, 15:00, 19. krog 2. SNL

Vitanest Bilje - Beltinci Klima Tratnjek 1:2 (0:2)

200 gledalcev; Štrukelj (90.); Grobelnik (23., 39.)

Bilje: Nabergoj, Erniša, Kladar, Slavec (od 89. Ilić), Žejen (od 46. Koron), Gomizelj, Lesjak, Jalinous Da. (od 62. Breganti), Štrukelj, Susso. Glavni trener: Dominik Beršnjak.

Beltinci: Zver, Kaučič, Ptiček, Žaler, Zorman, Nerguti, Sočič, Pihler (od 76. Kokol), Ščernjavič (od 54. Štrakl), Grobelnik (od 81. Kralj), Čakš (od 76. Emruli). Pomočnik trenerja: Luka Ivanič.

Izjava dvakratnega strelca Gala Grobelnika po tekmi: "Za nami je najdaljše in hkrati eno najzahtevnejših gostovanj v sezoni, zato nam ta zmaga pomeni ogromno. Zdaj bo veliko lažje nadaljevati s prvenstvom. Tekma je bila zelo težka, saj nam zahteven teren ni dopuščal naše prepoznavne igre. Predvsem v drugem polčasu smo zelo trpeli, toda na koncu uspeli priti do vseh treh točk, kar je najbolj pomembno. S svojo predstavo sem precej zadovoljen, saj za napadalca ni boljšega, kot pa da na uvodni tekmi zabije dva gola. S tem sem dobil še nekaj dodatne samozavesti pred nadaljevanjem prvenstva."

Vrhunci tekme: