Ponedeljek, 06.02.2023

Še nekaj prestopnih dejavnosti v Beltincih: Hren odhaja na kaljenje v Odrance, v klubu trije novi obrazi

Zakorakali smo v zadnji teden in pol prestopnega roka, igralski mozaik pa v beltinski šumi počasi dobiva končno podobo. Od beltinskega dresa se je v zadnjih dneh poslovil Luka Hren, ki se podaja na posojo v Odrance, njegovim bivšim soigralcem pa so se pridružila tri nova imena.

Luka Hren se je beltinski zasedbi pridružil lansko poletje in v žutem dresu vknjižil 12 prvenstvenih in 2 pokalna nastopa. Na pokalnem obračunu s Puconci se je ob visoki zmagi tudi vpisal med strelce. Po pol leta v Beltincih se je odločil za nov korak v karieri - spomladi bo s statusom posojenega igralca nastopal za sosednje Odrance, ki se borijo za uvrstitev med tretjeligaše.

Luka, hvala za vse in srečno!

Medtem je glavni trener Damjan Gajser v slačilnici pozdravil nekaj novih obrazov. Konkurenco med vratnicama bo po odhodu Gyergyeka zaostril 19-letni Denis Prapotnik, ki je nazadnje nastopal za Cirkulane, pred tem pa je bil kadet Zavrča, Drave ter mladinec Mure. V Beltince pa se vrača 19-letni Jure Kokol, ki je v žutem dresu pred tremi leti igral za kadete, za tem pa je nastopal še za mladince Veržeja in nazadnje člane Rakičana.

Članski ekipi bo priključen tudi zgolj 16-letni Sergej Ščančar, ki je pozimi okrepil mlajše selekcije NŠ Aluvar Beltinci in hkrati na zimskih pripravah prepričal strokovno vodstvo na čelu z glavnim trenerjem Gajserjem, da si zasluži priložnost.

Denis, Jure in Sergej, dobrodošli!

Foto: Boštjan Rous