Ponedeljek, 23.01.2023

Po skupno štirih sezonah v žutem dresu se poslavlja Ivo Kuzma

Ivo Kuzma, ki se je v prejšnjih tednih po dolgotrajnem okrevanju po poškodbi vrnil na treninge članske zasedbe, zapušča beltinsko šumo, v katero se je preselil leta 2018 ob uvrstitvi žutih v 2. SNL. Po skupno 46 odigranih tekmah se vezist, ki je v zadnjem obdobju igral tudi na položaju centralnega branilca, podaja v novo sredino.

Ivo Kuzma se je beltinskemu projektu pridružil pred sezono 2018/19, ko so se žuti po napredovanju iz 3. SNL vzhod krepili za nastopanje med drugoligaši. Po polovici sezone je takrat vezist iz Ižakovcev sprejel odločitev, da se preseli v avstrijski Ligist, kjer pa se ni zadržal dolgo. Že naslednje poletje se je ponovno vrnil v Športni park Beltinci in bil član žutih še naslednje tri in pol sezone. Skupno je v obeh obdobjih zbral 46 uradnih nastopov (2. SNL, Pokal Slovenije in MNZ pokal), vmes pa se je ubadal tudi z zahtevno poškodbo, ki ga je od nogometnih zelenic oddaljila za več kot leto dni. Kmalu po začetku letošnjih zimskih priprav se 25-letnik še drugič poslavlja od beltinskega dresa.

“Klubu sem hvaležen, da sem lahko bil del njegove zgodbe. Na žalost v zadnjem letu zaradi poškodbe nisem mogel pomagati ekipi pri uresničitvi ciljev. Verjamem v svoje bivše soigralce in jim želim čim uspešnejšo sezono. Ob tej priložnosti pa bi se rad zahvalil vsem v klubu, prav tako pa tudi vsem navijačem, ki zvesto podpirajo žutoplave!”

Ivo, hvala za vse in srečno!

Foto: Boštjan Rous