Četrtek, 12.01.2023

Člani so začeli z zimskimi pripravami: Testiranja se je udeležilo 22 igralcev

Članska ekipa Beltincev se je danes zbrala prvič v letu 2023 in pričela s pripravami na spomladanski del sezone. Po krajšem nagovoru predsednika g. Janeza Breznika in glavnega trenerja Damjana Gajserja se je 22 igralcev podalo na igrišče z umetno travo in opravilo testiranje.

Danes ob 17:00 uri je glavni trener Damjan Gajser skupaj s svojim pomočnikom Luko Ivaničem začel priprave na drugi del sezone, ki se bo začel 5. marca z gostovanjem žutih v Biljah. Tokrat je bilo na sporedu zgolj uvodno testiranje, s treningi pa naša članska ekipa nadaljuje v ponedeljek. Seznam pripravljalnih tekem si lahko ogledate TUKAJ.

Prvega treninga v letu 2023 so se udeležili: Domen Zver, Alan Kaučič, Žan Žaler, Ivo Kuzma, Tilen Ščernjavič, Ivan Ptiček, Timotej Angelo Rec, Luka Sočič, Vito Mörec, Luka Hari, Luka Pihler, Filip Kosi, Luka Hren, Henrik Nerguti, Adis Emruli, Gal Grobelnik, Jan Bruno Kralj, Robert Čakš, Vito Štrakl, Jure Kokol ter mladinca Nejc Horvat in Sergej Ščančar. Zbora sta se udeležila še poškodovana Marin Rantaša in Blaž Baligač.

Foto: Boštjan Rous