Četrtek, 22.09.2022

Zorman pred odhodom v Rogaško Slatino: "Vemo, da če bomo dali vse od sebe in odigrali tako, kot se bomo dogovorili, se nimamo česa bati"

Po priborjeni točki v zahtevnih pogojih za igro proti ljubljanski Iliriji 1911 se bodo žuti konec tega tedna odpravili na gostovanje v Rogaško Slatino, kjer jih bo pričakala letos ambiciozna domača zasedba, ki ji poveljuje Oskar Drobne. Pred nedeljskim obračunom smo se pogovarjali z Maksimiljanom Zormanom.

"To je bila specifična tekma, saj so bili pogoji za igro zelo zahtevni. Zaradi tega smo se morali hitro prilagoditi na teren in pametno odigrati celotno srečanje. Z razpletom in osvojeno točko moramo na koncu biti zadovoljni," je misli po sobotni tekmi proti Ljubljančanom strnil Maksimiljan Zorman, ki je odigral vseh 90 minut. 

21-letni Zorman, ki smo ga v prejšnjih sezonah bili vajeni gledati na levem bočnem položaju, ima letos precej bolj napadalne naloge. Domači strateg Damjan Gajser ga je v začetku sezone potisnil v vezno linijo, kjer se je hitro znašel: "Res je, letos imam nekoliko drugačno vlogo na terenu, na katero pa mislim, da sem se hitro prilagodil. Vem pa, da lahko še izboljšam svoje predstave."

Na dobro predstavo Zormana in njegovih soigralcev pa beltinski navijači upajo že to nedeljo, ko se žuti odpravljajo na gostovanje v Rogaško Slatino: "Zavedamo se kam odhajamo, ampak mi gledamo predvsem nase. Vemo, da če bomo dali vse od sebe in odigrali tako, kot se bomo dogovorili, se nimamo česa bati, da ne bi točke prinesli nazaj v beltinsko šumo," je še zaključil vezist žutih.

Tekmo, ki se bo pričela v nedeljo, 25. 9. 2022 ob 16:00 uri v Športnem centru Rogaška Slatina, bo sodil Dragoslav Perić, pomagala mu bosta Aleksander Burjan in Robert Šprah, delegat pa bo Dušan Bezjak. Srečanje si boste lahko ogledali v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub.

Foto: Boštjan Rous