Četrtek, 18.08.2022

Grobelnik pred domačo tekmo z Biljami: "Če bomo igrali tako kot znamo, potem bodo tri točke nedvomno ostale doma!"

Žuti so z remijem na zahtevnem gostovanju v Dobu podaljšali uspešen niz na začetku sezone 2022/23. Beltinčani po treh krogih s sedmimi točkami zasedajo sam vrh ligaške razpredelnice, Gal Grobelnik in soigralci pa si bodo že to soboto, ko v beltinsko šumo prihaja Bilje, želeli tam tudi ostati.

"Tekma proti Dobu je bila fizično zelo naporna. Prvi polčas smo odigrali na visokem nivoju, priigrali smo si nekaj odličnih situacij in eno izmed teh tudi izkoristili. V drugem polčasu je nasprotnik prevzel pobudo in pritiskal na naša vrata, na koncu pa je tudi z malo sreče žal izenačil," se je na tekmo prejšnjega kroga ozrl Gal Grobelnik in pokomentiral tudi svoje predstave na začetku nove sezone: "S svojo igro sem delno zadovoljen. Zagotovo imam še ogromno prostora za napredek, sploh sedaj, ko igram na nekoliko drugačni poziciji, ki pa mi malce bolj ustreza. Verjamem, da bom iz tekme v tekmo boljši, kar je navsezadnje tudi moj cilj."

"Letošnjo sezono smo začeli odlično, kar je bil tudi naš cilj. Po dobro oddelanih pripravah in solidnih rezultatih na pripravljalnih tekmah, menim, da dober štart v sezono sploh ni presenečenje. Ključ do teh dobrih rezultatov na začetku sezone vidim predvsem v tem, da nam je izredno težko dati gol, kar je posledica disciplinirane igre v obrambi. Prav ta disciplina je prinesla te rezultate, toda na teh uspehih ne smemo zaspati. Potrebno bo nadaljevati s to igro in delati čim manj napak. Zagotovo pa je tudi v napadu še veliko prostora za napredek, kaj kvaliteto definitivno imamo," je razloge za dober uvod v sezono 2022/23 naštel 21-letni napadalec, ki v Beltincih nastopa drugo sezono.

Tekma v Dobu je v tem trenutku že pozabljena, vse misli so od začetka tedna naprej usmerjene le v nov izziv, ki našo ekipo čaka v soboto, 20. 8. 2022 ob 17:00, ko bodo Beltinčani na domačem igrišču pričakali Bilje. Žuti v tej sezoni na domačih tleh kažejo odlične predstave in tudi v soboto bodo, kljub neugodnemu tekmecu, iskali zgolj nove tri točke, s katerimi bi ostali na vrhu ligaške razpredelnice: "V soboto nas čaka nova tekma pred domačimi gledalci. Priprave na tekmo proti Biljam potekajo normalno. Na nasprotnika se bomo, tako kot pred vsako drugo tekmo, pripravili maksimalno. Če bomo igrali tako kot si bomo zastavili in kot znamo, potem bodo tri točke nedvomno ostale doma," je pred tekmo 4. kroga optimističen Grobelnik, ki pa se zaveda, da bodo žuti do uspeha lažje prišli s podporo najštevilčnejših in najzvestejših navijačev v ligi: "Da nam bo na terenu lažje kot nasprotniku, potrebujemo tudi vas navijači! Pozivam vas, da pridete v čim večjem številu in nam pomagate, da nadaljujemo zmagoviti niz na začetku sezone in da ostanemo na samem vrhu tabele."

V zameno za odlično navijanje v prvih treh krogih letošnje sezone se vam želimo oddolžiti tudi v klubu. Zato bomo med polčasom tekme podarili kar nekaj zanimivih nagrad, med drugim klimatsko napravo Samsung, ki jo podarja podjetje Klima center Tratnjek, klubsko majico iz fan shopa in še nekaj drugih nagrad. V žrebu bodo sodelovale vse kupljene karte za sobotno tekmo (tokrat bodo v obliki srečk, zato seveda obstaja možnost, da jih kupite več in si povečate možnosti za nagrade) ter vsi imetniki sezonskih kart.

VSI NA SOBOTNI SPEKTAKEL V BELTINSKO ŠUMO!

Beltinci Klima Tratnjek - Vitanest Bilje (sobota ob 17:00)

Foto: Boštjan Rous