Nedelja, 14.08.2022

Niz neporaženosti se nadaljuje: Žuti v Dobu do točke in ohranitve vodilnega položaja na lestvici

Beltinčani, ki so brez prejetega zadetka dobili uvodni dve preizkušnji letošnje sezone, so se včeraj odpravili na zmeraj zahtevno gostovanje v Dob. Podobno kot proti Dekanom so žuti kmalu po prvem sodnikovem žvižgu povedli, med strelce se je vpisal Emruli, domači pa so v drugem polčasu uspeli priti do končnega izenačenja.

Sobota, 13. 8. 2022 ob 17:30, Športni park Dob

Roltek Dob - Beltinci Klima Tratnjek 1:1 (0:1)

200 gledalcev; Mitrović (65.); Emruli (4.)

Dob: Fermišek, Avbelj, Židan, Mitrović, Makovec, Petek, Račić (kap.), Kasnik, Levec (od 69. Krupić), Zenković, Černe. Trener: Jernej Javornik.

Beltinci: Zver (kap.), Kaučič, Ptiček, Žaler, Ščernjavič, Sočič, Pihler, Zorman (od 76. Hren), Kosi (od 81. Rantaša), Emruli (od 69. Kralj), Grobelnik (od 69. Mörec). Trener: Damjan Gajser.

Potek tekme je na voljo tukaj: 3. krog, ROLTEK DOB - BELTINCI KLIMA TRATNJEK

Izjava trenerja Damjana Gajserja po končani tekmi: "Izredno dobro smo odigrali prvi polčas. Ob zadetku, ki ga je dosegel Emruli, smo imeli še neizkoriščeno enajstmetrovko, ob tem pa smo si pripravili še dve priložnosti, ko bi morali zadeti vsaj enkrat. Že v prvem polčasu bi lahko odločili tekmo, v nadaljevanju tekme pa so imeli gostitelji terensko pobudo. Zasluženo so izenačili, na koncu pa je rezultat realen, s tem pa sem zadovoljen. Delam z mlado ekipo, vsem fantom lahko samo čestitam. Optimistično moramo gledati v prihodnost."