Četrtek, 28.07.2022

Začenja se nova sezona: Za uvod v prvenstvo doma gostimo velenjski Rudar

Poletne priprave so zaključene, jutri se na zelenice vrača drugoligaški nogometni ples. Žutim je tokrat pripadla čast, da na domačem terenu otvorijo začetek sezone 2022/23. Jutri ob 18:00 uri bo v beltinski šumi gostoval velenjski Rudar, tekma pa bo med drugim v prenosu na televiziji Sportklub.

“Skozi priprave smo imeli kar nekaj močnih tekem, opazi se, da imamo pretok žoge boljši kot v lanski sezoni,” se je najprej na minulo pripravljalno obdobje ozrl junak zadnje prvenstvene zmage žutih v Športnem parku Beltinci. Adis Emruli je v 29. krogu lanske sezone poskrbel za zmago nad Nafto 1903, tokrat pa bo zgodbo želel ponoviti tudi na obračunu z Rudarjem: ”Čaka nas zelo težka tekma proti Velenjčanom. Pred enim mesecem smo se z njimi že pomerili na prijateljski tekmi in spoznali, da veljajo za zelo kakovostno ekipo. Pripeljali so kar nekaj zelo dobrih igralcev, zato bo potrebno dati 120% od sebe, da jih premagamo.”

Prva tekma nove sezone bo odigrana v posebnem terminu. Petek, 29. 7. 2022 ob 18:00 uri. Beltinska šuma. Ne smete manjkati!

“Za ugoden rezultat potrebujemo naše zveste navijače, zato jih vabim, da se v čim večjem številu zberejo na stadionu in nam pomagajo z navijanjem,” je še dodal beltinski napadalec.

Foto: Boštjan Rous