Ponedeljek, 04.07.2022

"Beltinci mi bodo ostali v lepem spominu" - Aleksandar Zeljković se po dveh sezonah poslavlja od žutega dresa

Ob začetku poletnih priprav na novo tekmovalno sezono je sedaj jasna tudi usoda pomembnega člena žutih v zadnjih dveh letih. Aleksandar Zeljković se je odločil za novo stopničko v karieri, odslej ne bo več branil barv Beltincev.

Aleksandar Zeljković je bil član Beltincev zadnji dve sezoni. V tem času je, pri navijačih priljubljeni centralni branilec, zbral 41 uradnih nastopov in dosegel šest zadetkov, še posebej strelsko razpoložen je bil v jesenskem delu sezone 2021/22, ko je odločil kar nekaj pomembnih tekem. Potem, ko se je dokazal v 2. SNL, je sklenil, da je čas za korak naprej. V prihodnje se bo dokazoval na prvoligaškem prizorišču.

"V dveh sezonah v Beltincih sem se počutil odlično. Spoznal sem veliko dobrih ljudi tako na terenu kot izven njega. Predvsem na igrišču sem se počutil odlično, saj sem dobil priložnost za igro, da sem se lahko dokazal. Zato se klubu zahvaljujem in sporočam, da mi bo ostal v lepem spominu. S sabo bom odnesel veliko znanja iz terena, predvsem pa dobre odnose s soigralci in ostalimi ljudmi iz kluba.

Navijačem in klubu bi se rad zahvalil za podporo v teh dveh letih, v prihodnje pa jim želim veliko uspehov, predvsem pa dobrih rezultatov v novi sezoni. Navijačem sporočam, da naj še naprej tako bučno podpirajo moje nekdanje soigralce, svojim bivšim soigralcem pa želim čim manj poškodb in veliko dobrih rezultatov. Verjamem, da boste uspešni, vsem pa bi rad sporočil, da bom še naprej podpiral Beltince, spremljal rezultate, a odslej v vlogi navijača. Še enkrat - hvala za vse in srečno! Aco."

Aco, hvala za vse in srečno!

Foto: Boštjan Rous