Sobota, 11.06.2022

"Želim se čim prej dokazati in priti do minut v beltinskem dresu" - Blaž Baligač je prvi poletni novinec!

Danes predstavljamo prvo poletno okrepitev. Beltinski dres bo v bližajoči se sezoni nosil obetavni 19-letni vezist Blaž Baligač, ki je prve članske izkušnje nabiral že v lanski sezoni pri Dravi iz Ptuja.

19-letni Blaž Baligač se v Beltince seli iz ptujske Drave, za katero je v lanski sezoni zbral 6 članskih nastopov. Te si je prislužil predvsem zaradi dobrih predstav v 1. SML. Za mladinsko zasedbo Ptujčanov je namreč na 19 tekmah dosegel šest zadetkov. Nekdanji član mlajših selekcij Mure in Veržeja bo okrepil vezno linijo Beltincev, dobro pa se znajde tudi na položaju napadalnega vezista.

"Všeč mi je, da sem se vrnil nazaj v domače okolje. O Beltincih sem slišal samo dobre stvari. Vem, da se tukaj dobro dela in da se daje mladim veliko priložnosti. V poletnih pripravah se bom skušal čim prej dokazati, priti do prvih minut in pozneje do prve enajsterice. Moji osebni cilji v novi sezoni so povezani s klubskimi. Želim si, da bi osvojili čim višje mesto ter da bi soigralcem ustvaril čim več priložnosti in ekipi pomagal z asistencami in zadetki."

Blaž, dobrodošel med žutimi!