Četrtek, 09.06.2022

Četverici igralcev je potekla posoja: Moćić, Bagola, Štravs in Džumhur se vračajo v svoje klube

Po zaključku sezone 2021/22 je četverici nogometašev, ki so letošnjo pomlad preživeli v Beltincih potekla posoja. Stefan Moćić, Tarik Bagola, Lan Štravs in Stian Džumhur se tako sedaj vračajo v klube, kjer imajo sklenjene profesionalne pogodbe.

Stefan Moćič se je v Beltincih mudil na polletni posoji s strani Nafte 1903. 20-letni čuvaj mreže je za žute v letošnji sezoni branil na osmih tekmah. Pol leta je v Športnem parku Beltinci preživel tudi Tarik Bagola, ki je bil posojen s strani Mure. 19-letni centralni branilec je zaigral na 10 tekmah. S strani Celja pa sta bila v beltinsko šumo posojena še Lan Štravs in Stian Džumhur. Štravs se je v Beltince preselil pozimi in nastopil na 9 tekmah, Džumhur pa je pod taktirko trenerja Gajserja preživel celotno sezono 2021/22. Na skupno 28 tekmah je uspel v svojo statistiko vpisati zadetek proti Jadranu iz Dekanov.

Vsi omenjeni igralci se sedaj poslavljajo od Beltincev, o njihovi nadaljnji usodi pa bodo odločali njihovi klubi, saj imajo pri njih sklenjene profesionalne pogodbe.

Stefan, Tarik, Lan in Stian, hvala za vse žute trenutke!

Foto: Boštjan Rous