Petek, 08.07.2022

"Beltinci so klub z bogato tradicijo in veliko navijači" - Luka Hren je okrepil vezno linijo žutih!

Po kar nekaj potrjenih odhodih v zadnjem obdobju, je vodstvo kluba začelo tudi z iskanjem novih moči. Članskemu moštvu se je pridružil 20-letni Luka Hren, ki je v pretekli sezoni igral za ljubljanska kluba Ilirijo 1911 in Slovan.

20-letni Luka Hren se je po zaključenem mladinskem stažu v Murski Soboti preselil v vrste Doba, kjer je naredil svoje prve članske korake. Za Dobljane je v zahtevni konkurenci vezistov v sezoni 2020/21 zbral 12 drugoligaških nastopov, po koncu sezone pa se je preselil k ljubljanski Iliriji 1911. Za Ljubljančane je v jesenskem delu sezone zbral dva nastopa v 2. SNL, pozimi pa se je odločil, da svojo kariero nadaljuje pri Slovanu. Tam je spomladi zbral 11 nastopov in dosegel zadetek proti Postojni. Po dveh članskih sezonah se je igralec iz Srednje Bistrice odločil za povratek v Prekmurje - v prihodnje bo zastopal barve Beltincev!

"Ob prihodu v Beltince se počutim odlično. Okolje mi je precej domače, saj poznam večinoma vse, ki so povezani s tem klubom. Odlično poznam svoje nove soigralce, saj smo v preteklosti že igrali skupaj, prijatelji pa smo tudi izven nogometnih zelenic. Prvi cilj je, da oddelam poletne priprave maksimalno, brez poškodb, s fokusom zgolj na nogomet. Želim si, da se ekipa čim bolj poveže in da korektno odigramo prijateljske tekme, ki bodo predstavljale temelje za začetek prvenstva. Sam bi se rad predstavil v čim boljši luči in dal svoj prispevek k ekipi, ki je zmeraj na prvem mestu - brez nje namreč ni posameznika.

Beltinci so klub z bogato tradicijo in veliko navijači, zato sem vesel, da sem prišel v to sredino. Upam, da bomo s soigralci upravičili zaupanje ljudi, ki delajo v klubu in skrbijo, da so pogoji na nivoju ter da jim vrnemo vse skupaj z dobrimi rezultati!"