Torek, 31.05.2022

Od beltinskega dresa se poslavlja dolgoletni član kluba: Žiga Hartman se podaja novim izzivom naproti

Po slovesu kapetana ekipe Patrika Raduhe, se sedaj od Športnega parka Beltinci poslavlja tudi njegov naslednik. Žiga Hartman, ki je svoje prve članske nogometne korake naredil v žutem dresu, se sedaj po skupno sedmih sezonah poslavlja od svojega domačega kluba.

Žiga Hartman je v žutem dresu skupno preživel sedem sezon. Potem, ko se je najprej uveljavljal pri mladincih, je svojo prvo priložnost med člani dobil že v sezoni 2016/17, ko je štel zgolj 16 let. Najmlajši debitant v zgodovini novonastalega kluba je bil del članske ekipe Beltincev dolgih šest sezon, v tem času pa je zbral kar 75 uradnih nastopov, na katerih je dvakrat zatresel mrežo nasprotnika, nekaj tekem pa je začel tudi v vlogi kapetana. 21-letni bočni branilec je prvo polovico sezone 2021/22 preživel pri Polani, spomladi pa je v žutem dresu nastopil na šestih tekmah. V želji po večji minutaži je po letošnji sezoni sprejel odločitev, da svojo nogometno pot nadaljuje drugje.

Hartman je bil skozi vsa leta, ki jih je preživel v beltinski šumi, s svojo ponižnostjo in zvestobo do kluba, zgled za marsikaterega nogometaša. Zato se mu iz kluba zahvaljujemo za ves vložen trud in za vse odigrane minute v dresu Beltincev, hkrati pa upamo, da se naše poti v prihodnosti še srečajo.

"Navijačem sporočam, da sem se po 7 sezonah v žutem dresu odločil, da zapustim klub. Rad bi se zahvalil vsem bivšim soigralcem, vodstvu in ljudem v klubu, kot so Dejan, Andrej in Luka, kateri pomagajo, da lahko klub deluje tako dobro. Beltincem želim veliko uspehov še naprej, morda pa se v prihodnje še kdaj srečamo," je ob slovesu dejal Hartman.

Žiga, hvala in srečno!

Foto: Boštjan Rous