Torek, 24.05.2022

Stekli so pogovori o nadaljnjem sodelovanju: Prvih šest igralcev že podaljšalo pogodbo s klubom

V tem tednu se je delo iz nogometnih zelenic preselilo v klubske pisarne, kjer že poteka sestavljenje igralskega kadra za prihodnjo sezono. Včeraj je pogodbo z Nogometnim društvom Beltinci podaljšalo prvih šest igralcev.

Kot zagotovo že veste, se je zaenkrat od Športnega parka Beltinci poslovil le Patrik Raduha, ki je v beltinskem dresu zaigral na okroglih 100 tekmah. Obsežen pogovor, zdaj že z nekdanjim kapetanom, bo na voljo na naši spletni strani v prihodnjih dneh.

Se pa v tem tednu vodstvo kluba s preostalimi igralci dogovarja z zvezi z morebitnim nadaljnjim sodelovanjem. Ponedeljkovi sestanki so obrodili prve sadove - pogodbo z žutimi je podaljšalo šest igralcev. Tudi v prihodnji sezoni bodo barve Beltincev zastopali Luka Sočič, Maksimiljan Zorman, Vito Mörec in Marin Rantaša. Klub se je za sodelovanje v sezoni 2022/23 dogovoril tudi z Luko Maričem in Alanom Kaučičem, toda v njunih primerih se še čaka potrditev s strani Nogometne šole Mura, saj sta igralca pogodbeno vezana na Sobočane.

Status ostalih igralcev pa bo znan v prihodnjih dneh.

Foto: Boštjan Rous