Nedelja, 28.06.2015

Vse moči usmerjene v novo sezono

V igralskem kardu je prišlo do nekaterih sprememb, priprave se začnejo 11. julija. Cilj kluba je prvo mesto.

Klub se s polno paro pripravlja na novo sezono. Počasi se že oblikuje ekipa za prihodnjo sezono. Prišlo je do nekaterih odhodov, kakor tudi okrepitev.

Od žutega dresa se poslavlja motor ekipe Leon Sreš, ki bo svojo nogometno pot nadeljeval v Avstriji. Za sodelovanje se je dogovoril s SU Straden. Leon hvala za vse in srečno!

Začasno bo z igranjem prenehal Jernej Slavič, ki odhaja na študijsko izmenjavo v tujino. Klub se je zahvalil za sodelovanje Matjažu Vöröšu, ki si trenutno išče nov klub.

Z aktivnim igranjem je prenehal tudi Niko Smej. Niko je branil barve kluba vse njegove ustanovitve. Odigral je 8 sezon in je hkrati rekorder po število nastopov za ND Beltinci. Hvala Niko za vse!

Nastale vrzeli v ekipi bo klub poskušal nadomestiti z novimi igralci. Za sodelovanje so se dogovorili z vratarjem Stanislavom Kuzmo, ki bo nadomestil poškodovanega vratarja Denisa Vöröša. Denis bo zaradi operacije križnih vezi z igrišč odsoten približno osem mesecev. Kuzmo beltinski navijači verjetno dobro poznate kot člana NK Beltinci, ko je klub igral v prvi ligi. Nazadnje je igral v avstrijskem nižjeligašu SV Klöch. Iz istega kluba, se je v športni park preselil tudi Goran Šnajder, ki je pred tem bil član Ljutomera, Zavrča in Mure. Iz sosednjih Odranec prihaja Dejan Žnidarič, ki bo prav tako kot Goran okrepil vezno vrsto. Obrambno vrsto bo okrepil Miha Rakovec, ki je v lanski sezoni igral za Ljutomer.

Drugih sprememb v kadru ni bilo, je pa možna še kakšna okrepitev. Nekatere nejasnosti se pojavljajo glede nadaljevanja kariere Tadeja Apatiča, ki zaenkrat ostaja član ND Beltinci, vendar aktivno išče klub v tujini.

Ekipa bo pod vodstvom Štefana Škaperja začela priprave 10. julija. Cilj kluba je boj za vrh lestvice.