Nedelja, 27.02.2022

Dogajanje v zvezi z NŠ Aluvar Beltinci odslej na novi spletni strani

Sredi lanskega poletja se je rodila zgodba o Nogometni šoli Aluvar Beltinci in sicer z namenom, da se združi vse mlade nogometaše iz Občine Beltinci. V NŠ Aluvar Beltinci tako sodelujejo vsi nogometni klubi iz Občine Beltinci, naslednja poteza v povezavi z razvojem pa je nastanek nove spletne strani, ki bo v celoti namenjena zgolj poročaju o mlajših selekcijah.

Nogometna šola Aluvar Beltinci je začela delovati v juniju 2021 z namenom, da združi vse mlade nogometaše iz Občine Beltinci. V NŠ Aluvar Beltinci sodelujejo vsi nogometni klubi iz beltinske občine (ND Beltinci, NK Gančani, NK Ižakovci, NK Lipa in NK Dokležovje), trenutno pa pod okriljem NŠ vadi osem starostnih selekcij z več ekipami. Selekcije: U-7, U-9, U-11, U-12, U-13, U-15, U-17 in U-19. Pod vodstvom strokovno usposobljenih trenerjev trenutno trenira več kot 100 nadobudnih mladih nogometašev.

Ker se klubi v Občini Beltinci zavedamo, da so mlajše selekcije temelj vsakega kluba in da je vzgoja mladih talentiranih nogometašev zelo pomembna, dajemo velik poudarek tudi NŠ Aluvar Beltinci. Postavitev spletne strani je tako novo dejanje v smeri razvoja nogometne šole. Odslej lahko ažurne novice in urnike spremljate na www.nsaluvarbeltinci.net, kjer lahko tudi izveste več o samem delovanju in strukturi NŠ.