Nedelja, 27.02.2022

Znane so številke dresov članske ekipe za spomladanski del sezone

V prihodnjem tednu bomo zakorakali v mesec marec, ki s seboj prinaša tudi nadaljevanje prvenstva v drugoligaški konkurenci. Do konca sezone je pred nami še dvanajst krogov, sedaj pa je že jasno s kakšnim kadrom se bodo Žuti podali v nadaljevanje prvenstva. Damjan Gajser bo imel na voljo skupno 25 igralcev, med njimi tudi kar nekaj novincev. Preverite pod kakšnimi številkami na dresih jih boste lahko spoznali.

Slovenski drugoligaši bodo kmalu začeli boj za točke v spomladanskem delu sezone 2. SNL. Pravzaprav smo prvo tekmo videli že včeraj, ko sta se na zaostali tekmi pomerila Roltek Dob in Nafta 1903. Lendavčani so bili prepričljivo boljši z 0:5, ta rezultat pa je tudi nekoliko popravil uvrstitev Beltincev na ligaški razpredelnici. Žuti se bodo tako v nadaljevanje prvenstva podali s 7. mesta v šestnajstčlanski konkurenci. Trener Damjan Gajser bo s svojim strokovnim štabom spomladi imel na voljo tretjo najmlajšo zasedbo v ligi, prav tako so Beltinčani skupaj z Dobom tudi ekipa z najmanj tujci v 2. SNL.

Je pa pred nadaljevanjem prvenstva prišlo do nekaj sprememb v beltinski ekipi. O prihodih in odhodih smo že poročali v prejšnjih tednih, da bi lažje spoznali vse novince, ki so se nam pridružili v zimskem prestopnem roku pa vam sedaj objavljamo seznam celotnega kadra s številkami dresov.

1 - Domen Zver

4 - Tarik Bagola

5 - Ivo Kuzma

7 - Maksimiljan Zorman

8 - Luka Pihler

9 - Vito Mörec

10 - Luka Marič

11 - Žiga Hartman

12 - Stefan Moćić

13 - Nino Irgolič

17 - Lan Štravs

18 - Tevž Debelak

19 - Gal Grobelnik

21 - Stian Džumhur

22 - Patrik Raduha (kap.)

23 - Luka Sočič

24 - Marko Maučec

27 - Luka Hari

28 - Chris Cener

29 - Aleksandar Zeljković

33 - Evgeniy Vinokorov

47 - Adis Emruli

77 - Žan Žaler

88 - Marin Rantaša

/ - Alan Kaučič

Foto: Boštjan Rous