Sreda, 16.02.2022

Desno stran obrambe bo okrepil Tevž Debelak, Alen Andrejč se seli na posojo

V nadaljevanju sezone bo glavni trener naše ekipe Damjan Gajser lahko računal še na eno moč v obrambi. Konkurenco bo zaostril 19-letni Tevž Debelak, ki se je v preteklih tednih v Beltincih dokazoval na preizkušnji.

19-letni Tevž Debelak se je v Beltince preselil že v začetku letošnjih priprav ter bil tako pod drobnogledom beltinskega strokovnega štaba na vseh pripravljalnih tekmah. Nastopil je na šestih tekmah v letošnjem zimskem pripravljalnem obdobju in z dobrimi igrami uspel prepričati vodilne može beltinskega kluba, da si zasluži priložnost. Debelak, desni bočni igralec, je bil v začetku letošnje sezone član NK Rogaške, kjer je zbral en nastop in sicer v zaključku tekme 2. kroga proti Rudar Velenju, nato pa se je še poleti odpravil na tuje. Jesenski del je tako odigral pri naših južnih sosedih, kjer je nastopal za hrvaškega četrtoligaša NK Stražo Hum na Sutli.

Tevž, dobrodošel v Beltince!

Prišlo pa je tudi do posoje v naših vrstah. Alen Andrejč, ki se je v zadnjem času ubadal s številnimi poškodbami, se bo v želji po večji minutaži in možnosti za dokazovanje za pol leta preselil v Odrance.

Alenu želimo čim več dobrih iger!

Foto: Boštjan Rous