Torek, 15.02.2022

Dobre igre v Beltincih niso ostale neopažene: Antolin je prejel klic Maribora

Aljaž Antolin se je na zadnji dan lanskega poletnega prestopnega roka iz Maribora preselil v Beltince. Takrat je bilo predvideno, da bo v žutem dresu ostal do konca letošnje sezone, toda dobre igre v Beltincih so to spremenile. Talentirani vezist je opravil zimske priprave v Mariboru in zadovoljil pričakovanja najtrofejnejšega kluba v Sloveniji ter si tako prislužil mesto v kadru za spomladanski del sezone.

Aljaž Antolin je hitro po prihodu v beltinski Športni park opozoril nase. Le nekaj dni po selitvi v Beltince je debitiral v prvi enajsterici Damjana Gajserja in se že na debiju vpisal med strelce za zmago s 3:2 nad Brežicami. V jesenskem delu sezone je po prihodu zaigral na prav vseh tekmah 2. SNL, zmeraj je srečanje tudi začel v prvi postavi. Skupno je na 13 prvenstvenih tekmah zbral 1.123 drugoligaških minut in se štirikrat vpisal med strelce. Natančen je bil ob zmagi nad Brežicami ter ob remijih z Ilirijo, Gorico in Jadranom iz Dekanov. Skozi jesenski del sezone je bil eden pomembnejših členov beltinske zasedbe. Posoja v Beltince, kjer je dobil priložnost za dokazovanje, se je tako izkazala za pravilno odločitev.

V začetku leta 2022 je postalo jasno, da bo Aljaž Antolin pripravljalno obdobje opravil pri Mariboru, kjer je zadovoljil pričakovanja glavnega trenerja Radovana Karanovića ter tako dobil priložnost, da spomladi kandidira za nastope v prvi slovenski nogometni ligi v dresu vijoličastih.

Aljažu se zahvaljujemo za vložen trud pri igranju za Beltince in mu želimo veliko sreče pri naslednjih izzivih!

Foto: Boštjan Rous