Ponedeljek, 14.02.2022

Lan Štravs prihaja po minute v Beltince

Po vrnitvi Žige Hartmana domov in po prihodu Evgeniya Vinokorova, vam danes predstavljamo novo moč v vezni liniji. Na polletno posojo se iz prvoligaša Celja v Prekmurje seli 21-letni Lan Štravs, kateri ima za sabo tudi že nekaj izkušenj iz prvoligaških zelenic.

Iz kluba sporočamo, da je tretja okrepitev v letošnjem prestopnem roku je 21-letni Lan Štravs, ki bo do konca spomladanskega dela posojen v Beltince s strani Celja. Štravs, ki igra na položaju centralnega vezista, se je v žutem dresu predstavil že na prejšnji pripravljalni tekmi, ko so Beltinci izgubili proti Nafti 1903. Takrat je zaigral v drugem polčasu. Za sabo ima že nekaj prvoligaških izkušenj, saj je v prvi ligi za Celje zbral 29 nastopov, največ prav v njihovi šampionski sezoni. Lansko pomlad so ga Celjani posodili v Fužinar, tokrat pa se v želji po večji minutaži seli pod okrilje Damjana Gajserja.

Obetavni vezist je, ki je bil v preteklosti tudi član slovenske reprezentance do 19 leta starosti (zbral je pet nastopov in dosegel gol proti Avstriji), se v letošnji sezoni ni naigral. V jesenskem delu sezone je nastopil le na eni tekmi, ko je Celje gostovalo v Sežani pri Taborju, sedaj pa se skupaj s Stianom Džumhurjem, kateri se prav tako iz Celja še za pol leta vrača v Beltince, nadeja spisati novo zgodbo v žutem dresu.

Lan, dobrodošel v Beltincih!