Petek, 21.01.2022

Po dveh tednih treningov je čas za prvo tekmo: Pomerili se bomo s hrvaškim Međimurjem

Žuti bodo po dveh tednih treniranja odigrali prvo pripravljalno tekmo v letošnjih zimskih pripravah. Jutrišnji dan bomo tako izkoristili za skok k našim južnim sosedom in sicer v Čakovec, kjer bo prvi nasprotnik naše zasedbe v letu 2022 hrvaški tretjeligaš NK Međimurje.

Naša članska ekipa je pod vodstvom glavnega trenerja Damjana Gajserja in njegovega strokovnega štaba oddelala prva dva tedna treningov v zimskem pripravljalnem obdobju, sedaj pa je pred njimi prva izmed predvidenih sedmih prijateljskih tekem. Jutri se bodo Beltinčani pomerili z ekipo Međimurje Čakovec, ki letos nastopa v 3. HNL sever, potem ko je v lanski sezoni izpadla iz 2. HNL. Hrvaškega tretjeligaša letos vodi Nikola Goričanec, ki ima na voljo precej mlado ekipo, del katere pa je tudi Mateo Branilović, katerega se spomnimo še iz časov, ko je nastopal za Beltince. Međimurje se je na zimski odmor odpravilo na tretjem mestu 3. HNL sever z 29 točkami. Za štiri točke zaostajajo za vodilnim Poletom.

Tekma bo na sporedu jutri, 22. 1. 2022 ob 14:00 uri na igrišču ŠRC Mladost v Čakovcu. Dogajanje s tekme boste lahko spremljali na naši spletni strani in družbenih omrežjih.

Foto: Boštjan Rous