Sobota, 02.05.2015

Sedem zadetkov v mreži Črenšovec

Tokrat smo bili priča pravi goliadi v Črenšovcih. Beltinci so s kar sedmimi zadetki napolnili mrežo Črenšovec. Zaradi poraza Odranec, se je razlika za prvim mestom zmanjšala na 5 točk.

Obe ekipi sta v tekmo krenili pazljivo, tako, da smo na začetku pretežno spremljali igro na sredini igrišča. V prvih dvajsetih minutah smo videli rahlo terensko premoč žutih, obe ekipi pa sta si pripravili tudi nekaj pol priložnosti. Beltinci so nato bolj konkretno pritisnili na gol domačinov. Pritisk se je obrestoval v 25. minuti. Sledila je visoka podaja z desne strani. Žoga je preletela celotno obrambo, na levi strani je žogo lepo pričakal Maroša, ki je z volejem močno ustrelil ter s pravim eurogolom matiral domačega vratarja, ki je bil brez moči. Ta gol je dal žutim dodaten zagon in priložnosti so si sledile kot po tekočem traku. Že tri minute pozneje se je rezultat povišal na 0:2. Po lepi podaji v globino, je prišel do žoge Tkalec, ki je potegnil proti golu. Ko je vratar stekel iz gola, je Tkalec lepo podaljšal žogo do Maroše, ki mu iz 7 metrov ni bilo težko zadeti prazen gol. V 31. minuti so Beltinci spet zapretili. Domačini so uspeli žogo odbiti, vendar je ta prišla do Vogrinca, ki je iz roba kazenskega prostora meril v dolgi vratarjev kot. Šest minut pozneje se je na levi strani lepo odkril Sreš, preigral domačega igralca, se sam znašel pred vratarjem ter iz kakih desetih metrov rutinurano poslal žogo mino vratarja. V 41. minuti je lepo meril Tkalec, vendar je žoga zadela prečko. Tik pred koncem prvega polčasa se je spet zatresla domača mreža. Po strelu Tkalca, se je žoga odbila do Maroše, ki je iz približno desetih metrov dosegel svoj tretji zadetek. Ko smo že čakali na sodnikov žvižg, so si žuti pripravili še eno priložnost. Po gneči v kazenskem prostoru je žoga zadela Slaviča, ki jo je uspel poriniti v mrežo, vendar si je po mnenju sodnika pomagal z roko. Tako je ostalo pri rezultatu 0:5.

Drugi polčas se je pričel dosti bolj umirjeno. Spremljali smo predvsem igro na polovici Črenšovec, vendar brez resnejših priložnosti. Domači so se nekoliko opogumili ter si pripravili nekaj priložnosti iz protinapadov. V 55. minuti je v igro vstopil Škaper, ki je zamenjal Vogrinca. Žuti so postopoma spet začeli pritiskati preko krilnih položajev. V 60. minuti se je po podaji iz leve strani na robu kazenskega prostora Škaper odločil za strel, vendar je žoga za las zletela čez gol. V 66. minuti je Smodiša zamenjal Virag.

V 76. minuti je na levi strani akcijo začel Sreš, ki je lepo zaposlil Horvata. Ta je podal v kazenski prostor, do Tkalca, ki je povišal na 0:6. Do konca smo videli še en zadetek in sicer v 80. minuti je po podaji v globino z leve strani proti golu potegnil Sreš, ter nato podal v sredino do Tkalca, ki je dosegel svoj drugi zadetek na tekmi.