Sreda, 16.06.2021

Damjan Gajser novi trener Beltinec

Žuti v novo sezono vstopajo z novim glavnim trenerjem članske ekipe, to je postal Damjan Gajser. Tako se po dveh sezonah s klopi Beltinec poslavlja Radovan Karanović.

Pred začetkom poletnih priprav na novo sezono v 2. SNL se je vodstvo kluba odločilo za zamenjavo na trenerskem stolu. Člansko zasedbo bo tako odslej vodil 51-letni strateg iz Kidričevega Damjan Gajser, ki ima za sabo bogato igralsko kariero, saj je med drugim v Prvi ligi zastopal barve Maribora, Olimpije in Mure, prav tako pa ima že nekaj trenerskih izkušenj. V preteklosti je vodil vodil mladinsko ekipo Maribora, za tem je bil tri leta pomočnik trenerja pri murskosoboški Muri, nazadnje pa je pol sezone vodil kranjski Triglav, na klopi katerega je debitiral prav v Beltincih, ko je s svojo ekipo v prvem krogu lanske sezone z 0:1 ugnal Žute. Damjan, dobrodošel v Športnem parku!

Po menjavi trenerja pa se od Beltinec poslavlja Radovan Karanović, ki je člane vodil pretekli dve sezoni. Klub se mu zahvaljuje za ves vložen trud in mu želi obilo sreče v nadaljnji karieri!

Foto: Boštjan Rous