Sreda, 05.02.2020

Žalik in Mršič novi moči v Beltincih

Žuti so dobili prvi dve okrepitvi to zimo. Odslej bosta člana Beltinčanov tudi 25-letni napadalec Samo Žalik in 23-letni vezist Nik Mršič.

Samo Žalik (05.04.1994) - je osrednji napadalec, ki je povratnik v Športni park Beltinci. Žalik je na začetku svoje kariere nase opozoril v Polani, kjer je v tretjeligaški druščini na 76 tekmah zabil kar 61 golov. Po uvrstitvi Žutih med drugoligaše se je tudi sam preselil v Beltince, a imel že ob prihodu številne težave s poškodbo. Na koncu je na 15 tekmah zbral 2 zadetka, po koncu lanske sezone pa se je preselil v Lendavo k Nafti 1903. Sedaj se po pol sezone vrača v Beltince.

Nik Mršič (07.03.1996) - je vezist, ki je v mlajših selekcijah nastopal za Maribor in Koper. V dresu Koprčanov je vknjižil tudi debi na prvoligaških zelenicah, pozneje pa je v Sloveniji nastopal še za Ankaran. Pozneje ga je nogometna pot vodila v Avstrijo, kjer je igral za Deutschlandsberger, Friedburg in nazadnje za Strass. Lahko se pohvali tudi z nastopi za mlajše selekcije slovenske reprezentance. Za kadetsko selekcijo je zbral 10 tekem, za mladinsko pa štiri. V dresu kadetske izbrane vrste je bil tudi kapetan.

Obema novincema želimo obilo sreče in uspeha v žutem dresu!