Ponedeljek, 28.07.2014

Brez zadetkov proti Veržeju

Včerajšnja tekma proti drugoligašu iz Veržeja se je končala z rezultatom 0:0. Naslednja tekma bo v nedeljo proti Mariboru.

Beltinci so tekmo začeli v mešani zasedbi. Zaigrali so: D. Vöröš, Smej, Horvat, Slavič, Tkalec M., Hartman, Škaper, Sreš L., Kelenc, Krauthaker in Tkalec J. V drugem polčasu so v igro vstopili še: Zlatar, Sreš D., Maroša, Smodiš, Breznik, Balažic, M. Vöröš in Virag. Za Beltince je v drugem polčasu zaigral še Tadej Apatič, ki je trenutno v iskanju novega kluba in se je pridružil treningom.

V prvem polčasu so malce več bili pri žogi gostje iz Veržeja. V drugem polčasu pa so pobudo prevzeli domačini, ki so bili enakovredni nasprotnik. Tekma se je večinoma odvijala na sredini igrišča ter do 80. minute minila brez izrazitih priložnostih na obeh straneh. Proti koncu tekme je nato bilo malce bolj razburljivo. Najprej smo videli vratnico Beltincev po strelu z glavo, v zadnjih trenutkih tekme pa lepo priložnost Veržeja, ampak je žoga zletela za las mimo gola.

To soboto se bodo beltinski nogometaši udeležili turnirja v Ljutomerju, na katerem bosta nastopili še ekipi Ljutomera in Cvena.

V soboto 9.8. v športni park prihaja Maribor, ki pa bo nastopil s kombinirano zasedbo. Tekma bo ob 17:00.