Torek, 02.07.2019

Poslavlja se četverica

Začetek nove sezone je kot zmeraj povezan tudi s prestopnim rokom. Sredi priprav je do nekaj sprememb prišlo tudi v Športnem parku. Poslavljajo se štirje igralci.


Rok Kotnik se je v Beltince preselil v času zimskih priprav leta 2017. Od takrat je v žutem dresu vknjižil 44 prvenstvenih tekem, od tega 9 tudi v zadnji sezoni med tretjeligaši. Enkrat se mu je uspelo tudi vpisati med strelce, zadel je za zmago proti Turnišču v lanski sezoni. V pokalu MNZ je zbral 4 nastope in prav tako enkrat zadel. Rok bo kariero nadaljeval v Avstriji.


Nino Bertalanič je bil član Žutih dve sezoni. V prvi sezoni je zbral 23 nastopov in se enkrat vpisal med strelce. Po osvojenem prvenstvu in zmagi v kvalifikacijah se je z ekipo uvrstil med drugoligaše, kjer je lansko sezono igral pomembno vlogo. Nastopil je na 25 obračunih. Bertalanič se bo dveh letih vrača v NK Ljutomer, odkoder se je tudi preselil v Športni park.


Tim Golob je bil član Žutih kratko obdobje. V Beltince se je preselil letos pozimi iz Rogaške. Zaigral je na 12 tekmah v Drugi ligi in na eni v pokalu.


Jan Hartman je imel med omenjenimi najdaljši staž v Beltincih. Klubu se je pridružil že leta 2013, ko je zapustil mladinsko ekipo Mure 05. V žutem dresu je odigral zavidanja vrednih 146 prvenstvenih tekem, od tega 19 med drugoligaši. Sedemkrat se je v 3.SNL tudi vpisal med strelce. V teh šestih letih je nekajkrat nosil tudi kapetanski trak, sedaj pa se je odločil za nov izziv v svoji karieri.


Vsem igralcem se zahvaljujemo za njihov prispevek in vse igre v našem dresu. V nadaljevanju kariere pa jim želimo veliko sreče!