Sreda, 16.01.2019

Tim Golob se predstavi

Pred nekaj dnevi je nov član "žute" družine postal tudi 21-letni vezist Tim Golob, ki ima glede na mladost veliko izkušenj v Drugi ligi. Nazadnje je nastopal za Rogaško, sedaj pa se vam predstavlja v rumenem dresu Beltincev.

“Prejšnjo jesen sem igral za Rogaško, do prestopa pa je prišlo tako, da so me poklicali iz Beltinec in mi dejali, da si me želijo v njihovi sredini. Po sestanku s predsednikom smo našli skupni jezik in padla je odločitev,” je svoj prihod opisal mladi vezist, ki pa ima v Drugi ligi že kar precej izkušenj: “Odigral sem že 61 tekem med drugoligaši in imam kar nekaj izkušenj.”

Težav s privajanjem kot pravi, ni imel: “Nekaj novih soigralcev sem poznal že od prej. Za mano je dober teden dni priprav z novo ekipo, odigral sem tudi že prvo tekmo. Prvi občutki v žutem dresu so dobri, imamo odličen strokovni štab, s katerim smo dobro krenili v priprave, tudi s soigralci smo se odlično ujeli.”

Golob je odigral drugi polčas na tekmi z Muro, nadel pa si je dres s številko 10. Konkurenca v ekipi ga ne moti, prej motivira: “Konkurenca je povsod velika. To je dobro, saj lahko samo tako napreduješ. Jaz se bom potrudil maksimalno, da upravičim svoj prihod pred navijači. Upam, da odigram čim boljše tekme.”

Za konec smo novinca povprašali še kakšne so njegove ambicije v novi sredini: “Želim si nogometno še bolj dorasti in pomagati ekipi do čim višjega mesta na lestvici v 2.SNL.”

Foto: Aleš Cipot / Vestnik, Boštjan Rous