Sobota, 17.11.2018

Začenja se druga polovica prvenstva

S tekmo z Brežicami se je prejšnje kolo zaključila prva polovica prvenstva. Žuti so jo končali na 11. mestu s sedmimi točkami naskoka nad izpadom.

Po seriji porazov se je v slačilnico vrnila pozitivna energija, saj so Žuti uspeli doseči dve zaporedni zmagi. Po gostujoči v Ravnah, so Žuti, ki so se med tednom tudi okrepili v strokovnem štabu, v klub je namreč prišel nov trener vratarjev Veselič, slavili tudi na domači tekmi proti Brežicam. Za Žute sta zadela Kristl in Lukač.

Tudi Bilje prihaja v Beltince v dobri formi. Na zadnjih dveh tekmah so premagali prav tako tekmeca v boju za obstanek. Najprej doma Jadran, nato pa so prišli še do sploh prve zmage v gosteh proti Brdam.

Tudi tokrat gre torej za zelo pomemben obračun. Žuti bi se z morebitno zmago lahko močno oddaljili od cone izpada, podobno pa velja tudi za Bilje.

V ekipo Zlatka Gaborja se vrača Ivo Balažic, ki je na prejšnji tekmi manjkal zaradi kazni, tokrat pa kaznovanih ni.

Tekma se bo pričela v nedeljo ob 14. uri v Športnem parku, hkrati pa gre tudi za zadnjo domačo tekmo v letu 2018. Pridite še zadnjič podpret naše moštvo na domačem terenu in fantom pomagajte do tretje zaporedne zmage!